4 предимства, с които смарт часовниците завоюваха своя територия

1
161
Добави коментар
clashbade
clashbade

Погледнете какво смарт устройство от ново поколение стои на ръката на вашите роднини, приятели и колеги – вече е рядкост да се натъкнете на обикновен часовник.

Ако все още не сте намерили мотивация да инвестирате в смарт часовник, сигурно сте от малцината, които не са го сторили. Непретенциозните в това отношение заложиха поне на гривна, която да ги ориентира не само за часа, но и за някои здравословни стойности. Това с пълна сила се отнася до хората, които тренират редовно, а и за всички останали, любопитни за своя статус.

Независимо от кой отбор сте, дали обичате да спортувате, или просто сте запалени по технологиите, ще оцените бързо следните предимства на смарт часовниците. Неслучайно те завоюваха своя територия и продължават да превзета интереса и умовете ни.

Как го правят? Ето техните тайни:

Само поглед е достатъчен

Ако следите съобщенията и диалога си в социалните мрежи, за вас ще е достатъчно да хвърлите само един поглед към устройството на ръката си, за да сте в течение на хронологията на събитията.

Няма нищо по-удобно от това! Намирате се често на обществени места и сред непознати или колеги, а звуците са дискретни, основно вибрация и не досаждате, както и не са налага да ровите из чантата си да откриете смартфона си.

Колко крачки направихте днес

Умният часовник може наистина да ви стимулира да бъдете по-активни, отколкото сте свикнали. Изключително забавно е да сравняваш личните си рекорди, а може да гониш и по-високи цели, следвайки чуждия пример.

Спортните занимания не са единствените, които ще регистрирате при горенето на калории, понякога може и само да се разхождате и да се информирате за резултатите си, пулса си и т.н.   

Дискретност и свобода

Ръцете ви са свободни, с тях може да носите стоките от магазина, да държите детето си и същевременно да успеете да отговорите на повикване, ако моделът го позволява. Комфортът на услугите, които предлагат смарт часовниците, определено е незаменим.

И което е още по-ценно – дискретността ви е гарантирана. Мейлите си може набързо да прегледате и по време на бизнес среща, докато пазарувате или чакате пред лекарския кабинет.

Практичност и функционалност

Многобройните опции на часовника могат да ви спестят не само излишни действия, но и време, а това е тяхното златно предимство. Ако обърнете внимание, ще се окаже, че доста по-рядко се налага да зареждате телефона си, защото батерията не се изтощава толкова бързо. Все пак не отваряте приложенията му във всеки момент, както преди, а разчитате на бижуто на ръката си.  

Никак не сме изненадани, че феновете на смарт помощниците увеличават броя си с всеки изминал ден! А вие от кои сте? Посетете https://timer.bg/smart-watches и вижте какви изгодни предложения имат за вас!