Интериорни и входни врати с фурнир

1
154
Добави коментар
pepimili
pepimili

4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени входни врати от ПВЦ.

Информация за интериорните и екстериорните врати, които са покрити с естествен и изкуствен фурнир. Разнообразието на врати е доста голямо и е въпрос на вкус какви модели ще допаднат точно на вас и дали те ще се съчетаят успешно с интериора или екстериора на дома ви. В тази статия ще поговорим за вратите, покрити с фурнир.

СИСТЕМА ЗА ВХОДНИ ВРАТИ GENEO Конструктивна ширина: 86 мм / 6-камерна система Топлоизолация до Uf = 0,75 W/m²K Отговаря на днешните и бъдещи EnEV – стандарти Усилен профил от високотехнологичния материал RAU-FIPRO, IVS (интегрирана усилваща система) Защита от взлом до клас 2 без стомана при максимална топлоизолация Безпрепятствен долен праг с височина 20 мм съгласно DIN 18024, 18025 и 18040

Това, което характеризира този вид врати е качество, разнообразие на цветове и дизайнерски решения, изгодни цени. Фурнирът, който се облицоват вратите може да бъде естествен и изкуствен. В зависимост от това дали сте избрали подходящи врати от единия или другия вид фурнир зависи и това на каква цена ще ги купите, като закономерно по-скъпите врати са тези, които са с покритие от естествен фурнир. Той е направен от тънки пластове дърво като например златен или избелен дъб, тик, калвадос, венге и т. н. Естетическите качества на врати с такова естествено покритие са безспорно много високи, но не по-малко търсени са  врати с изкуствен фурнир.

Те са по-евтини и в известна степен по-малко атрактивни в сравнение с тези, които са снабдени с естествен фурнир, но имат своето място и стабилни позиции на пазара и са търсени от клиентите. Това което ги отличава е че тяхното покритие е изкуствено, като цветовите гами, на които се предлагат са изключително много.

Обикновено тези врати имитират дървесина, но поради това, че са покрити с изкуствен фурнир те са значително по-малко издръжливи на надраскване и външни влияния. Определянето на толкова важните за вратите цени е пряко свързано с това с какъв фурнир са покрити вратите.

Ако целите ефектни и завършени на външен вид врати, но на по-ниска цена, можете да се насочите към такива, покрити с изкуствен фурнир, а ако вашата цел е да се доближите до естествените материали и по-точно дървесината, можете да си купите врати покрити с естествен фурнир от дърво. Въпрос на вкус.