Как да се радвате на гладка и красива кожа

1
129
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Как да се радвате на гладка и красива кожа

Въпреки че навън е още студено, мисълта за топлите и слънчеви дни все по – често се прокрадва в съзнанието ни. Дали обаче сме готови са посрещнем лятото, да покажем красиви крака?

Няма жена, която да не мечтае за безупречна и гладка кожа, на която всеки да завиди. А за да постигнем това, сме готови на какво ли не в името на красотата. Обезкосмяването е сред най – честите въпроси, които възникват в съзнанието на дамите, и с право. Знаете колко неприятно и болезнено може да бъде то, а крайният резултат често не е това, което очакваме.

За щастие вече може да забравим за болезнената кола маска, която оставя неприятно зачервена и болезнена кожа.

Или пък за бръсненето, чиято трайност е ден –два, а освен това е сред най – непрепоръчителни методи, защото води до сгъстяваме на косъмчетата и ги прави по – плътни. Да не споменаваме случаите, при които се стига дори до обръщане на растежа на косъма навътре.

Електрическият епилатор от своя страна е добър, но и при него има недостатъци, тъй като повечето модели не успяват да хванат по – късите косъмчета.

Тогава, какво да правим? За щастие технологиите стават все по – достъпни и се превръщат в неизменна част и от сектора на красотата.

Фотоепилаторите са ново поколение уреди за обезкосмяване, а най – хубавото е, че може да ги имате у дома.

Такъв е моделът Remington IPL6250 i-Light Essential, който работи на същия принцип, който се ползва и в професионалните студиа за красота.

Уредът разполага с бърз импулс, което означава, че пестите време, а по-големия прозорец на работния елемент помага да се обработват по-големи участъци от кожата с един импулс. Той е подходящ дори за обработка на деликатни зони.

Ако търсите повече прецизност, може да изберете модел Remington IPL6780 i-Light Pro. Той е подходящ за мъже и жени и разполага с приставка за тяло и приставка за лице.

Защо да инвестирате във фотоепилатор

Модерните и съвременни фотоепилатори са добра инвестиция, но и прекрасен подарък за всяка жена. С тях пестите от посещения в козметично студио, разполагате с времето си, защото може да направите процедурите, когато пожелаете, а освен това няма да се лишавате от комфорта на собствения си дом.

И за да бъде съвършенството пълно, трябва да изберете и подходящ за вашата фигура бански. В онлайн магазина на Моник може да намерите изключително разнообразие от цветове и модели.

Вече имате рецептата за едно по – красиво лято. Само трябва да направите правилния избор.