5 аксесоара, които всяка жена трябва да има

1
202
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Стилът на една жена личи по начина, по който е облечена. За да изглежда добре и да привлича погледите, не е нужно да носи само скъпи и маркови дрехи, последен писък на модата чанти или да е отрупана с диаманти и златни бижута. Често дори и най – обикновената дреха, ако е подходящ съчетана, може да се превърне в красив акцент. Разбира се, тя трябва да е съобразена с фигурата на дамата, а цветът да й отива.

Например, ако сте с по – светла кожа, избирайте малко по – тъмни дрехи, за да не се слеят с кожата и да създадат безлично излъчване. Ако сте с по – матов тен, подчертайте го с ярка блуза или пъстър шал.

В случай, че не искате да рискувате с избора на тоалет, заложете на вечната класика – бяло или черно, тъмно синьо.

Без значение дали изберете стилна риза и права пола, предпочитате класиката бяла тениска с дънки и кецове или сте фенове на спортния стил, има няколко дрехи и аксесоари, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви.

Ето кои са те:

Елегантни обувки – имайте поне по един чифт отворен и затворен модел. Те са спасение за всяко парти или официална вечеря.

Кецове – за свободното време, за разходка в парка, за спортен ден….Винаги има един добър повод да обуете чифт удобни кецове. Освен това може да ги носите с къси и дълги панталони, пола и дори спортно – елегантна рокля.

Стилна дамска чанта – независимо дали харесвате големи или малки, клъч или за през рамо, стилната дамска чанта е задължителна за всяка жена. А нали знаете – колко повече са, толкова по – добре.

Шал – един шал може да направи чудеса. И той не е само да го увиете около врата. С него може да се наметнете в хладните вечери, да го превърнете в стилно допълнение към официалната риза или да го обгърнете артистично около врата и главата.

Шапка – шапката не е само за зимата. През лятото, например, тя ще се предпазите от слънцето, през есента ще ви защити от вятъра. Бомбе, с периферия, модел по главата или тип сомбреро – няма ограничение на стила. Красивата шапка може да промени визията ви до неузнаваемост.

За да се сдобиете с всички тези аксесоари, не е необходимо да обикаляте магазините. Просто се настанете удобно и надникнете в магазин Monic. Тук ще намерите за всеки по нещо.

А за перфектната визия, не забравяйте и прическата. Но тя не е проблем, ако имате от сешоарите на Remington. Благодарение на разнообразието на модели, няма как да не привлечете всички погледи.