Монтаж на парапети

1
139
Добави коментар
okinawa
okinawa

Монтаж на парапети
АДИ Дизайн 2020 ЕООД работи
само с висококачествени материали. Ние влагаме прецизност във всеки детайл и по този начин постигане на безупречен резултат при изработката на нашите парапети.

— За нас
Фирма“ Ади Дизайн 2020″ предлага изработка, доставка, монтаж на алуминиеви парапети, иноксови парапети, стъклени парапети, стоманени парапети,  дизайнерски парапети и ковано желязо. Фирмата има дългогодишен опит в тази дейност, проектите се осъществяват благодарение на добри специалисти, качествени материали и комуникация с всеки клиент.

Алуминиевите парапети са най- често желан от клиентите, защото има много предимства- неръждаем материал, лек, здрав, с естетически дизайн и лесно за почистване. Има голямо разнообразие на модели и цветове. Може да се съчетае и с други материали, като дървена ръкохватка, пълнеж от стъкло и други архитектурни решения.

Иноксовият парапет е неръждаем парапет, изключително здрав и надежден, без поддръжка. Може да се изработи на сглобка или на заварка. Има различни модели и цветове. Правят се различни комбинации на модели и с други материали- дърво, стъкло, пана и други.

Стъкленият парапет е съвременно дизайнерско решение, здрав, корозоустойчив, с усещане за пространство и уют във Вашия дом. Монтажът се извършва чрез алуминиеви конзоли или иноксови пулове в различни цветове. Стъклото е обработено по специален начин с дебелина от 12мм и 16мм.

Стоманените парапети са изключително здрави и надеждни, с голямо разнообразие на профили. За по- дълга корозоустойчивост е желателно прахово боядисване и поцинковане на стоманеният парапет, след като се проектира предварително от техника.

Изработваме парапети и по Ваш проект или дизайн. Нестандартните решения не са проблем за нас, стига да сме полезни. Парапетите по индивидуален проект изискват повече внимание върху детайлите, начина на изработка и монтаж. Желателно е да се спазват изискванията за безопасен парапет, а именно височина и пълнеж.

Парапетътите от ковано желязо може да бъде от квадратни, правоъгълни или кръгли колонки. Парапетите от ковано желязо са задължителен елемент както от екстериора така и от интериора на всяка сграда.

ВИСОКО КАЧЕСТВО Ние винаги работим в срок и използваме първокачествени материали.

БОГАТА ГАМА ПРОДУКТИ Фирмата разполага с голяма гама материали за изработка на парапетите, с огромна цветова гама и цветови ефекти на профилите.

ПРОЕКТИРАНЕ Индивидуалния проект е създаден от наш специалист така, че да отговаря на Вашите критерий, свързани с  безопасността и дизйна.

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ Нашите цени  са едни от най-добрите на пазара. Те са изцяло съобразени със стойността на вложения материал и монтажа на изделието.

Ади Дизайн 2020

Монтаж на парапети

[email protected]
жк. Тракия бл. 169 4000 Пловдив