Дневен хороскоп за 04 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

04 лунен ден, Луна в Риби/ Овен

До 17ч. бг време Луната е в Риби и от последните градуси на този зодиакален знак тя ще оцвети деня ни в доста ярки емоционални краски, запомнящи се, докосващи душата ни.

Възможно е да проведем разговори, да чуем новини, които ни действат по подобен начин.

Аспектацията на звездите е такава, че предразполага към научаване на тайни, там, където ги има.

Интуицията ни е много силна, мнозина ще имат силни предчувствия, които не бива да пренебрегват.

В късния следобед и вечерта Луната вече ще транзитира през Овен, а това ще ни подейства „събуждащо“, буквално и в преносен смисъл. Постепенно ще расте самоувереността, борбеността, вярата, че чрез действие може да се постигне много или всичко.

Хороскоп за родените на 04 февруари

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Телец– денят е натоварен от ангажименти, ще се справяте с тях по един плавен и лек начин или ще намирате вариант да избягате от тях, ако това не е така. Може да получите важна информация, която касае доходи, професионална реализация. Пред вас може да се оформят варианти на развитие, ако се нуждаете, вид помощ или опека, която може да ви подейства подкрепящо и дори обогатяващо…

Телец, Дева, Козирог– днес няма да ви липсва внимание, компания, може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви, може да получите вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. Въпреки всичко е полезно да се пазите и от евентуални манипулации, внимавайте…В оптимален случай- ги идентифицирате и вземате съответни мерки. Информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, да надникнете отвъд видимото. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, даващ ви шансове да се докажете на работното място, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват. Някой от вас може да се доберат до вид опека, помощ, скрити или паралелни източници за печалба.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес е много висока, влияете силно на околните. Може да водите разяснителни разговори или такива, които ви дават възможност да изясните по-сложни или заплетени казуси. Някой от вас ще се доберат до скрита и полезна информация. Денят е подходящ да оздравите връзки, партньорски отношения и т.н.