Печат на етикети

1
120
Добави коментар
maznio007
maznio007

Печат на етикети

Печат на етикети е доста обширно понятие включващо различни технологии за печат, облагородяване и конвертиране, както и различни видове етикети, според приложението им. За да получите по-прецизен отговор на търсенето, можете да потърсите конкретен вид на етикетите в свързани продукти в дясно.  Най-общо етикетите могат да се класифицират според вида им, на рола, на лист, според вида на материала, хартиени, текстилни, от полимерни материали, както и от технологията на печат (печат на етикети). Технологии за печат на етикети могат да бъдат офсетов печат, дигитален печат, трансферен печат, флексопечат и др. Има още различни разновидности на етикетите включително заради начинът на използването им. 

Висококачествен печат на самозалепващи етикети на ролка за автоматично и ръчно лепене. Ролен UV флексо и офсетов печат до 8 цвята, комбинация със сито печат, UV лак, ротационна щанца. Използване на специални и метализирани хартии, полиетилен, полипропилен, топъл печат, номерация, сухо преге, ламиниране.Уеб сайт: www.rotoprint-bg.com

Демакс разполага с модерно оборудване за листов и ролен офсетов печат, флексо печат, дигитален печат, сито и секюрити печат. Предлага производство на различни видове етикети, меки и твърди опаковки, моментни лотарийни игри, билинг и мейлинг. Проектиране и производство на холографски продукти, както и производство и персонализация на PVC карти. Уеб сайт: www.packagelab.eu

„Дилком България“ ЕООД е компания с традиции в етикетирането и маркирането на продукти вече 19 години. Модерната печатна база на Дилком произвежда и печата милиони етикети годишно с най-разнообразни спецификации и в съответствие с международните стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO 50001.Уеб сайт: www.dilcom.com

Офсетов, дигитален и ширикоформатен печат. Книговезка обработка, щанцоване, ламиниране, метални лайсни, метални спирали. Продажба на метални гребени и консумативи. Машини за полиграфията.Уеб сайт: www.eprint-bg.com

Фирма Поликарт ООД е производител на хартиени, картонени и твърди опаковки, синтетични гъвкави опаковки и етикети на листа и ролки, рекламни материали, формуляри и канцеларски материали, офис и ученически консумативи и външна рекламаУеб сайт: www.polycart.info/bg

Графичен и индустриален дизайн на опаковки и етикети, предпечат. Студийна рекламна и предметна фотография. Офсетов и широкоформатен дигитален печат.Уеб сайт: www.inteldesign.bg

Завод за реклама. Предлагаме дизайн, проектиране и производство на рекламни съоръжения и материали. Светещи реклами, обемни букви, банери, транспаранти, витрини, автомобили. Визитки, печати, брошури, каталози, флаери. Опаковки, етикети, стикери, промо-продукти. Организиране на рекламни кампании и промоции.Уеб сайт: www.logodesign.bg

Търговия на едро и дребно с шивашки материали. сатенени ленти, шнурове, ластици, конци, ципове, дантели, метални аксесоари – кабси, рапиди, тик-так копчета, ъгли за тефтери, халки, токи, синджири. Изработване по поръчка на текстилни и картонени етикети. Производство на спортни облекла. Изработване на текстилни торбички.

Модерна офсетова печатница. Ролен печат за самозалепващи етикети. Широкоформатен печат на PVC, винил и др. до 160 см. до 2400dpi.

Печат на ролни самозалепни етикети в кратки, средни и дълги тиражи с високо качество и всички възможни екстри – топъл печат, ситообемен лак, релеф и др., на всякакъв материал. Подходящи са за винопроизводството, хранително-вкусовата промишленост, козметичната, фармацевтичната и химическата индустрии.

Предмет на дейност на фирмата е производство и продажба на самозалепващи се етикети основно за сферата на маркировка и проследяването на продукти.

Висококачествен листов и ролен офсетов печат. Дигитален ролен печат. Продукти: Самозалепващи етикети – двулицеви, двулистови и многолистови; Кутии – BiB (Bag in box), подаръчни картонени кутии, Pet Pack; Етикети на пачка; Книжки на конец (свитъци); Гърловини (насадки); Скреч картички.

Евро-Трейд М ООД е специализирана в производството на самозалепващи етикети с различни приложения, предназначени за отпечатване на термотрансферни и термодиректни принтери.

Печатна база INTRAMA e създадена през 2010г. като част от фирмена група INTRAMA. Печатната база следва стратегическата концепция да допълва и доставя технологични решения в областта на етикетирането, пакетирането и дизайна на продуктите в различни сфери на индустрията и търговията.

ДОРЕМА ЕООД е лидер в пазара за производство на всички видове текстилни етикети, ръстови и съставни марки. Произвежданите етикети са с високо качество и са изработени от материали притежаващи всички необходими сертификати.

Етикети.топ предлага на Българския пазар производство на бели и цветни термодиректни и Термотрансферни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, Термо картон , 3М Фолиа със специално предназначение за термотрансферни принтери като Zebra, Sato , Datecs, Brother, Primera и др.

Флеско печат – 6 цвята на хартия, AL-фолио, самозалепващи етикети, опаковки от BOPP, PE, PA/PE, CPP, ДУПЛЕКС, ТРИПЛЕКС, КАШИРАНО ФОЛИО.

Ролен печат за опаковки на фолиа, стикерни етикети и др.- офсетов печат, флексопечат, ротогравюра, ситопечат, топъл печат. Листов офсет – периодика, реклама, етикети, книги и др.

Дунав прес е лидер в печата през последните 150 години. Произвежда етикети и картонени опаковки чрез офсет и флексопечат. Предлага облагородяване с топъл печат, релеф и холограми. Отпечатва ценни книжа, както и защитени етикети по система DPG.

Производство на хартиени торби с текстилен шнур или хартиени дръжки. Цялостен релеф вьрху хартии, ефектни картони. Нови полиграфически ножове и щанц машини. Производство и доставка на памучни и полипролиленови шнурове за торбички.

Производител на всякакви видове и размери самозалепващи етикети, ролки за касов апарат, плотерна хартия, банкоматни ролки, факс хартия.

Производство на текстилни,принтирани и картонени етикети, емблеми. Изработка на дизайн на етикети както и изработка на етикети по проекти на клиенти. Баркод, самозалепващи етикети.

Етикети на ролка, етикети на листи, опаковки от картон, рекламни материали(брошури, дипляни, флаери и др.)

Самозалепни етикети на ролка за вино, козметика, миещи и почистващи препарати. Печат на опаковки, кутии и етикети.

Печат на етикети. Флексопечат.Самозалепващи етикети на ролка.Термотрансферни ленти- дата устройствa. Кодинг фолио-Hot Foil.Баркод етикетни принтери DATAMAX, THARO, DYMO, ARGOX, CITIZEN. Апликатори TOWA. Съвместими етикети Brother DK и DymoWriter.

Листов и ролен печат. Рекламно-издателска къща. Дизайн, предпечатна подготовка и печат на рекламни материали, етикети (листови и на ролка), хартиени рекламни чанти, календари, каталози, билбордове и др.

Етикети на ролка. Ролен офсетов и флексо печат.

Печат на гъвкави опаковки, етикети и пликове.

HQDP® висококачествен лазерен листов печат, офсетов и ролен печат на изделия от хартия и пвц, графичен и промишлен дизайн на етикети и опаковки, производство на календари на едро, лазерно рязане и гравиране, внос на материали за лазерен печат.

АДП Принт ООД е печатница специализирана в производството на самозалепващи се етикети от: хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET(полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер) и други.

Алуминиеви капачки с различен размер, butter-foil, ролни самозалепващи етикети, опаковки от GC, GT, GD картон, тарелки за сладки и др.

Фирма за производство на текстилни, хартиени и самозалепващи етикети за текстилната промишленост.

UV Letterpress, флексо печат, UV офсетов печат, UV плосък сито печат, топъл печат (ротационен и плосък), студен печат

Висококачествена технология за печат на самозалепващи етикети на ролка, In-Mould етикети, лакиране, ламиниране, голд печат, преге и др. Офсетов печат на каталози, дипляни, календари и др. Издателство и печат на книги. Дизайн и предпечат.

Печатане на текстилни етикети, двустранно до 5 цвята (тафта, сатен, полиестер).

Дизайн и предпечатна подготовка. Офсетов печат, UV лакиране, каширане. Топъл печат до 70/100 мм. Опаковки от картон и микровелпапе. Самозалепващи етикети на ролка. Сито печат на етикети на ролка. Слитване на хартии и фолиа. Собствен транспорт.