Дневен хороскоп за 07 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
148
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Седми лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец е много силно поставена, тя „ екзалтира“ от този сектор, това е астрологичен термин, който показва силата на планетите и очевидно Луната в Телец е много добре поставена.

Причините за това са, че през това време ние не губим своите интереси от поглед, здраво стъпили сме на земята и действаме в повечето случаи целесъобразно.

Така миозина днес ще успеят да спечелят или да привлекат към себе си нещо важно и ценно за тях. Това може да е чисто материален успех, но може и да е морален.

При всички случаи денят е подходящ да допринесем за комфорта си на съществуване, а също и за печалби, буквално и в един по-широк смисъл.

Хубав момент да повишим доходите си, ако условията на труд го позволяват или да открием варианти, които ще ни подействат обогатяващо.

Чудесен признак е, ако днес действително преобладават новини, в които са подкрепящи, приоритетно във финансов аспект, но и не само…

Денят може да е изпълнен с изненади и в повечето случаи приятни, даващи внезапни шансове. Препоръчително е съзнателно да действаме в направление, което засяга приоритети свързани с приходи, вид облагодетелстване и т.н.

Закупени вещи днес обещават да бъдат доста скъпи, на които държим и в бъдеще, допринасят за комфорта ни.

Хороскоп за родените на 07 февруари 

Индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен, изпълнен с приятни вълнения, понякога и внезапни, дори изненадващи шансове, които касаят кариерното ви развитие, професионална реализация и финансово състояние.Част от възможностите сами ще застават на пътя ви, но други вие може да отключите чрез собствената си инциативност.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста позитивен и продуктивен за вас, с по-голяма лекота привличате внимание, постигате цели, към което се стремите. Може да чуете новини или да ескалират събития, които да порадват сърцето ви. Колкото сте по-инициативни днес, толкова по-далеч може да стигнете, Това е един от най- силните дни за вас от цялата седмица, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да подействат е позитивно на най-близката си среда на съществуване, това може да е вашият дом и семейство, но не само. Получавате вид подкрепа, която ви действа обогатяващо или пък за сложни и заплетени казуси, включително такива, които отчитате за извън контрола си- се намира изход и решения.

Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва внимание, може да получите изненадващи предложения, известия, да проведете подобни разговори, които ще разкрият пред вас внезапни възможности, които засягат бъдещето ви развитие. Денят е подходящ за преговори, разяснителни разговори, укрепване на взаимоотношения, лични и делови…