Allegory Boutique Hotel Rhodes 4 *

1
181
Добави коментар
ivangeorgiev2014
ivangeorgiev2014

Местоположение: Antifanous 11 & Ippodamou Street Rhodes Остров Родос

Бутиковият хотел Allegory е малък бутиков хотел на остров Родос, разположен в средновековния стар град и идеално разположен близо до портата на Свети Атанасий. Той е пример за архитектурата на района и е член на „Yades Greek Historic Hotels“ и „Historic Hotels of Europe“.

В група от исторически градски къщи в средновековното сърце на Родос, Алегорията е създадена в красив баланс между наследство и модерен дизайн.
Шест апартамента с брилянтно замислено ергономично пространство, запазват впечатляващите дървени греди на оригиналната архитектура. Земни цветове, изискана декорация, впечатляващи произведения на изкуството и здрави каменни стени са елементите на апартаментите.

Приветлив и благороден, с ексклузивни атрибути за обслужване, които варират от личния ви таблет до разопаковането на вашите куфари, бутиковият хотел Allegory обещава различен начин да разгледате средновековния град Родос, обект на архитектурното наследство и красотите на острова.

Allegory не е обикновен луксозен хотел. Замислен от собствениците си като спокойно убежище, разположен сред древните стени на средновековния град, хотелът предлага на гостите уникален поглед към културата, историята и изкуството на Родос. Само на минути пеша от емблематичните места на Стария град, Allegory предлага настаняване и преживяване като никое друго. Нашите гости са поканени да изпитат истинското значение на гръцката дума philoxenia – буквално преведена като акт на „приятел на непознат“ – вечният акт на гостоприемство и грижа, проявявани към посетителите.

Всеки гост ще бъде третиран като семейство и с удоволствие ще приготвим домашна закуска според вашите специфични нужди. С удоволствие предлагаме вкусна вегетарианска и веганска закуска.

Разходете се из калдъръмените улици на средновековния град на Род, в квартала на рицарите, които ви отвеждат до този чисто нов, исторически, но модерен малък диамант, за да откриете: The Allegory Boutique Hotel Rhodes. Какво убежище!

Hotel Services:

Airport / Port Transfer ServiceBaby Sitting (on request)Beach TowelsBeauty Treatment (on request)Bell-Boy ServiceBreakfast boxCar & Motorbike RentalConciergeFax & Photocopy ServiceIron and ironing boardJournal of your choiceLaundry & Ironing ServiceLuggage storageMassageParking AreaSnack BarTravel DeskUnpacking suitcases upon arrivalWi-Fi Internet Access

Карта:

GPS Координати: LAT: 36.442066192627 LON: 28.223968505859