Дневен хороскоп за 13 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
194
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

13-ти лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак днес ще продължи да усилва нашите емоционални преживявания като през лупа. Няма да е странно, ако мнозина почувстват нервно напрежение или пък, че много по-лесно губя контрол над реакциите си, действа спонтанно и дори малко по агресивено.

Когато става въпрос да защитаваме интересите си, ние ще действаме инстиктивно, дори крайно, не могат да се очакват компромиси или въздържаност, ако се изправим срещу вид несправедливост или пък нещо, което не ми допада.

В значима степен ще се разбира и в по-ярки краски- към кого и какво изпитваме, можем да очакваме същото и от отсрещната страна, но това ще ни помогне „да си сверим часовника“, образно казано .

Докато Луната е в зодиакалния знак Рак е подходящо да укрепваме важни за нас отношения чрез прояви на повече загриженост, реално и не само на думи.

Това ще има широко отражение или ще остави дълбок отпечатък. Евентуални недоразумения, пак така ще се помнят дълго и ще оставят емоционална следа в съзнанието ми, добре е да го имаме предвид и внимателно да насочваме тази мощна енергия.

Хороскоп за родените на 13 февруари

Изготвяне на индивидуални хороскопи

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да ви се налага да се справяте с битови приоритети, част от които може и леко да ви напрегнат, дори изнервят. Осветяват се и най-близките ви отношения, приоритетно в вашето семейство, но не само.Денят не протича по предварителен график , защото възникват допълнителни задачи за изпълнение, нещо което може да обърка предварителните ви планове… Поради тази причина е препоръчително да реагирате на момента, за да се справяте оптимално добре. Пазете се от спонтанни реакции, които понякога могат да имат обратен от очаквания или желания резултат.

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете доста емоционални разговори, в тях вие може да разяснявате чувства, натрупани в миналото недоразумения, ако е имало такива. В по ярки краски разбирате какво може да очаквате от отсрещната страна, какви чувства и мнение преобладават. Нека това да се превърне в повод да изчистите евентуални различия чрез конструктивни разговори. Лесно се преминава в спорове, но и с казани думи имат широко отражение, имайте го предвид…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е динамичен, може да ви се налага да отхвърляте дела, които не винаги са ви приятни, по-скоро са по задължения. Ако има обстоятелства, които действат зад гърба ви или са деструктивни на различни нива, както върху атмосферата у дома, така и върху финансови въпроси, те днес ще ескалират и нека това да се превърне в повод да ги разрешите конструктивно и стратегически, без напрежение и недоразумения с важни за вас хора. Понеже денят предразполага към трудно овладяване на по-ярки емоционални преживявания, които могат да повдигат адреналина, анализирайте тази мощна енергия в дейности, чрез които ще изпъкнете.

Риби, Рак, Скорпион- днес може да провокирате разяснителни разговори или самите вие да бъдете подтикнати да водите по-емоционални диалози, в които се разясняват чувства, общи и бъдещи перспективи на развитие… Крайният резултат в повечето случаи ще зависи от самите вас, оказвате силно влияние на околните, ако си изберете правилна стратегия, тогава случващото се ще бъде напълно във ваша полза, може да превъртите някои предизвикателства в една по позитивна посока…