Идеи за подарък за Свети Валентин за жена

1
177
Добави коментар
vencislava.hristova
vencislava.hristova

Огромен плюшен мечок, букет цветя, шоколадови бонбони, бутилка вино. Звучи ти познато, нали? Наближаващият 14 февруари определено ще ни залее с Инстаграм, Фейсбук постове и сторита с такова съдържание. Щом си тук, то сигурно си в търсене на нещо различно и нестандартно, което да подариш на половинката си за Свети Валентин?

Е, имаме една добра и една лоша новина. Лошата е, че няма как да спрем нашествието на сърца, мечоци и букети в социалните мрежи и ще се наложи отново да го преживеем. Добрата е, че твоята половинка няма да е една от многото, които ще се похвалят със стандартен подарък за Деня на влюбените. Причината е, че ти ще си този, който ще ѝ подари ваучер за преживяване, а това е подарък, който ще бъде наистина запомнящ се.

Романтичен полет с балон за двама и чаша шампанско в ръка

Има ли по-романтично преживяване от това да полетиш в облаците с чаша шампанско в ръка, при това не с кого да е, а с любимата си? С подарък ваучер за романтичен полет с балон за двама можеш да осъществиш една от мечтите си, както и да споделиш изживяването с най-близкия до сърцето ти човек.

Споделеният полет с балон с горещ въздух ще разкрие пред очите ви величествените гледки на част от красивата ни родина България. Издигнете се на до 1000 м височина в небесата и се слейте с облаците, за да посрещнете изгрева или залеза от птичи поглед.

ВИП полетите се реализират в околностите на с. Кътина, с. Мрамор или гр. Нови Искър. С максимално достижима височина от 1000 м, заедно ще се насладите на гледки, които си заслужават и определено не могат да бъдат забравени.

Подари полет с балон за Свети Валентин, бъди различен и накрай човека до теб да се почувства наистина специален. Засвидетелствай любовта си към своята половинка и ѝ подари наистина запомнящо се преживяване – небесната синева ви очаква!

Споделен преход с моторна шейна за дамите, които обичат адреналина

Февруари може да ни приближава все повече към пролетта, но това далеч не означава, че планината не може да ви подари преживяване като ваучер за преход с моторна шейна за двама. Преходите с моторни шейни се осъществяват в заснежените гори на популярните зимни курорти у нас – Боровец и Рила.

Изживяването с моторни шейни може да бъде споделено и да ви предостави вълнуващо приключение сред красиви борови гори, поляни и непроходими планински пътеки. Усети магията на зимната планина и направи споделен екстремен подарък за Свети Валентин на своята половинка!

Ваучер за преживяване по избор

Ако не си сигурен на какво точно би се зарадвала дамата до теб, покупката на ваучер за преживяване със стойност и приключение по избор е идеалното решение. Би могъл да закупиш ваучер за преживяване по избор, който е с валидност от 12 месеца и с право на връщане до 60 дни. Ваучерът може да бъде използван за няколко екстремни преживявания до разходване на пълната му стойност. Той се предоставя в специално направена красива и стилна опаковка.

За статията:

Заглавие:

Идеи за подарък за Свети Валентин за жена

Описание:

Огромен плюшен мечок, букет цветя, шоколадови бонбони, бутилка вино. Звучи ти познато, нали? Наближаващият 14 февруари…

Автор:

Венцислава Христова

Издател:

RozovaDolina.Net

Лого: