Дневен хороскоп за 26 февруари 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
206
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26-ти лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог винаги ни действа мобилизиращо, отрезвяващо, но не предразполага към кой знае какви позитивни оценки.

Нашите емоции стават по-практични, „изстудяват се“ под натиска на рационални съждения, които кореспондират с вид интереси.

И така, днес ние по-ясно можем да видим- картината около себе си „ без розови очила“ и украси, ще действаме конструктивно, целесъобразна, така денят може да се окаже доста ползотворен на различни нива.

Подходящо време да стабилизираме звена, които иначе може да сме отчитали за слаби, деструктивни или извън контрола ни.

В глобален аспект- Луната в Козирог днес и особено утре- ще активира управленски структури към важни решения, които да се отразят на всички останали.

Припомням, че Козирог е кардинален знак, който предразполага към кардинални промени или дребни събития имат широко отражение….

Хороскоп за родените на 26 февруари

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец- въпреки че предстоят почивни дни, за вас те може да се окажат доста динамични, натоварени от ангажименти, които ще ви донесат вид удовлетворение, защото се справяте отлично с тях, това може да подобри или хармонизира най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Днес може да спечелите нещо важно за вас- чисто материално, но може и да е под формата на морално удовлетворение, защото защитавате интересите си и т.н.

Телец, Дева, Козирог– денят е напълно позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, често ще се оказвате в център от внимание или събития, ще оказвате силно въздействие на околните. Думите ви имат по-голямо чуваемост и със съответните позитиви. Може да наложите мнението си, да получите подкрепа, ако се нуждаете от такава…

Водолей, Везни, Близнаци- днес може да имате повече нужда от почивка, да намалите темпото или ще обръщате внимание само на най-близките ви хора, в дома и семейството или онези, които допринасят за спокойствието ви, вътрешна Хармония и т.н. Денят е подходящ да укрепите отношенията във вашия дом и семейство, но не само. Може да получите някакъв подарък, вид подкрепа, която да порадва сърцето ви.

Риби, Рак, Скорпион- днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив- мнозина ще се разтоварят с любими хора, приятели, така че денят може да се окаже доста приятен за вас. Подходящо време да укрепите партньорски отношения, може да проведете разяснителни разговори или да чуете новини, които пак така да имат позитивен ефект върху вашите връзки. Ако това не винаги е така, значи някои различия са трупани по-дълго време и съответно са труднопреодолими, в такъв случай това ще бъде по-видно сега…