Дневен хороскоп за 01 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
245
Добави коментар

29 лунен ден, Луна във Водолей

Приключва един лунен месец /утре предстои Новолуние/. Така че днес може да ескалират важни и показателни събития, вид развръзки, които ще акцентират върху отношения в колективи или такива, които влияят на бъдещото ни развитие, приятелства и т.н.

Информационният поток е много усилен.

Общуването ще ни носи голяма яснота, ще ни концентрира в задълбочен анализ, така че случайни изказвания или решения няма да има. Те ще кореспондират с вид интереси или силно практичен нюанс, който охлажда страстите.

Всъщност сега се акцентира в две полета- силни емоционални преживявания и хладни съждения, връх ще вземат и ще се наложат последните.

Пренареждат се пластове сред групи от хора, независимо дали са на работното място или пък- в личен план. Така и по един естествен начин едни ще утвърдят авторитета си, други- ще бъдат в подчинена позиция и ще трябва подчертано да се съобразяват с важна за тях личност.

Можем да очакваме известия от стари приятели, миналото може да ни застигне по някакъв начин и ще определи позиции в колектив, перспективи на развитие на определени връзки и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец- днес може да водите важни разговори, да чуете подобни новини, които ще засегнат приоритетни за вас отношения- служебни, приятелски, партньорски, а те да се отразят на позициите ви в колектив, на бъдещи перспективи на развитие. Можете да очаквате вид справедливост, закономерност, развръзки, след което определени въпроси губят своята значимост, защото са разрешени или пък- вече не са актуални. Ако днес получите по-широка подкрепа, вид признание, наложите авторитета, радвате се на взаимност, това ще е отличен признак….Ценете високо онези, които демонстрират лоялност, на които можете да разчитате към настоящия момент.

Хороскоп за родените на 01 март

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен. Не е изключено да ескалират важни или показателни събития, които касаят професионалната ви реализация, социален статус, финанси. Голяма част от събитията са повече по инерция и клонят към развръзки. Вие все пак можете да насочвате в рамките на определени и набрали скорост тенденции. Чудесен признак ще е, ако днес утвърждавате авторитета си на работното място, всичко е наред в това направление, можете да разчитате на същото и в бъдеще. Хубав ден да получите вид награда, бонус, да повишите или стабилизирате доходите си.

Близнаци, Водолей, Везни– днес често ще се оказвате в център от внимание, влияете подчертано на околните и на тенденции. В крайна сметка сами можете да предизвикате вид развръзки или да се превърнете в превратен елемент в обществото, а крайният изход и резултат да зависи от собствените ви решения. В повечето случаи те ще бъдат справедливи, рационални, защитаващи интересите ви и с дългосрочно отражение.

Риби, Рак, Скорпион– по-голяма част от събитията днес се движат извън волята ви и по инерция. Но ви показват в ярки краски- какво от миналото можете да задържите, какво е изчерпано и трябва да се разделите с него. Онова, което има енергия и потенциал да продължи- ще ескалира по един естествен начин. Ако трябва да се разделите с определени хора или обстоятелства, това пак така ще бъде по-видно от обикновено и ще е повод много скоро да прелистите нова страница. Не се притеснявайте за това! В повечето случаи ще се оказва, че  „ всяко зло е за добро“…Някой от вас ще трябва да обърнат повече внимание на близките си, семейството или пък да намалят темпото, дори да бъдат бдителни към здравето си…