Реклами с фолио на гръцки гироси при пазара Иван Вазов

1
164
Добави коментар

Тези дни направихме реклами с фолио на столичния пазар в квартал Иван Вазов на търговски обект за гръцки гироси, точно над подлеза при изхода към маршето. Хапването е гарантирано винаги на 100% с превъзходен вкус и приготвена храна на място за минути, с работно време от 12 ч. на обяд до 2 ч. през нощта – да правилно разбрахте, можете да си купите през нощта гозби от Елата от там. Войната с глада когато си гладен е сигурна, когато грабнеш пита gyros с месо и зеленчуци на ниска цена, както сигурно е, че Русия нападна Украйна и Киев през февруари 2022 година, зимата. Всички вариации за брандиране на гиросите чрез реклами от фолио се сведоха да най-доброто решение за мащабно покритие на целите площи стъкла с перфо филм, който по дупките ще го познаете. Като гиросът се прави по поръчка, и не е готов предварително за да си го купите опакован, така и тази бяла реклама по витринните, направихме по насоки на клиентите и оформихме композицията по уникален начин – неповторим при никой друг търговски обект в София и света. Мотивите като сами можете да забележите са с гръцка тематика, даже и илюстрации на боговете от Олимп присъстват с характерен за древна Елада шрифт, обърнат в криви след изписване на рекламните надписи и името на заведението. За допълнителна информация и въпроси се обадете на посочените в уеб сайта на компанията телефони към търговски отдел. Запитайте сега.

Хамбургери и гироси реклама с фолиоПрозорец с надупчено фолиоРеклама за витрина на гирос барРеклама на гироси на пазара Иван ВазовЦялостна реклама на гироси Реклами с фолио по време на войната между Русия и Украйна

България все още е под въпрос дали ще вземе страна в конфликта в близкия североизток, цените на нафтата растат на горе и хората се презапасяват с дизел в бидони, при празните бензиностанции без ракети, и ситуацията на международната сцена е неясна относно решенията на руския президент Владимир Путин и американският лидер Джо Байдън, но е сигурно, че всички реклами с фолио за Грийк Делишъс, при пазарчето на Иван Вазов ще привлекат погледите даже и преялите минувачи, защото с рекламата посрещат, а с майсторлъка изпращат и очакват отново доволните клиенти, успешните обекти. Сигурно вече си мислите за цена на реклами с фолио и колко ще ви излезе и на вас да направим монтаж на фолио перфо, затова най-добре да се обадите и да си кажете изискванията – примерно какви цветове, какви картинки да има, какви надписчета, лога, слогани, особености и други подробности да има или да няма. Смята се на обща квадратура материал перфорирано фолио, сложност на визията и монтаж, транспорт. Докато войната в Украйна с Русия е в разгара си, някои клиенти точно сега откриват нови бизнеси за прииждащите на вълни украински бежанци и имигранти. Поръчайте реклами с фолио, което може и да не е на дупки, а стандартно с ПВЦ стикери с бял гръб и цветен печат отпред, с ламинатче или без, и ние ще брандираме вашия бизнес за гръцки гироси, баници, пици, бира и скара. По рекламите ще ни познаете като разгледате галерията ни с проекти в сайта на агенцията. Премиум реклама с фолио за по-добрите играчи на пазара. Поръчайте сега.

Надупчено фолиране на витриниМонтаж на перфоРеклама на врата от фолио с дупки Какво брандирахме и какви реклама с фолио залепихме

Монтаж на фолио винаги е отличен избор към всяка поръчка и затова го препоръчваме на нашите клиенти когато си купуват една или друга реклама. В случая какво брандирахме – това са 2 големи витрини и една врата по средата, с обща квадратура около 7,5 кв.м. По стъклата сега има хамбургери, гироси (анг. – gyros), картофки, рисунки на богове и гръцки статуи, допълнени, гарнирани с оранжеви ленти долу и горе с начупени текстури като една истинска реклама буржоазия. Реклами с фолио от самозалепващи покрития – от вътре се вижда на вън, а външно се виждат картинки по прозорците. Яко а. Каним ви да посетите обекта и не само да гледате тази вип реклама, а и да похапнете с наслада от майсторите на гръцката кухня вече достъпна и на пазара Иван Вазов в София. От нас монтаж на фолио. Намерете ни с Google. Поръчайте.

Реклама на пазара