Меню табела от прозрачен плексиглас за многократно писане

1
146
Добави коментар

Направихме меню табела за наши клиенти със заведение-ресторант Ланч Спот в близост до кръстовището на Цар Борис 3-ти и Гешов – препоръчваме ви да го посетите и да опитате на място всичко, което ви хареса защото си заслужава. Табелата е с размери 120 х 66 см., вертикална и е направена от прозрачен плексиглас със залепено огледално напечатано фолио на гърба с лице към прозрачната плоскост. Така има възможност да се пише многократно по менюто с маркер за дъска и няма да се захаби основата, лесно се почиства с гъбичка и може да се ползва с години. Меню табела от този тип е подходяща както за ресторанти, така и за бургери, пица и сандвичи. Допълнително могат да се поставят крачета в основата за да може самостоятелно да стои изделието на поставка вертикално, или както в случая на тази поръчка –  ценоразписа ще бъде закачен на стената и стойки не са необходими. Прозрачния плексиглас е твърда плоскост 5 мм. и го препоръчваме в такива случаи. Другия вариант, който е значително по-евтин, е само зелено меню табела от напечатано фолио с защитно покритие ламинат, но тогава трябва много да внимавате като триете писаното с маркер. Дизайна на ценоразписа е предоставен от клиента в готов файл за печат, в реални размери и във формат .pdf. Ако нямате такъв ние можем да ви предложим дизайнерски услуги и предпечатна подготовка. Поръчайте от ПремиумРеклама когато ви трябва качествена табела за меню или други рекламни материали.

5 мм прозрачна табела от плексигласМеню с крачета от коматекс и процепМеню за писанеПлексигласово менюВертикално меню – 120 х 66 смЗелена табела менюЦеноразпис за обяд Меню табела на фона на войната Русия – Украйна

Тази зелена меню табела със стрелки, рибки и чашки, съдържа редове за основните компоненти на обедното меню, а имено – Салати, Супи, Постни, Риба, Готвени, Скара, Гарнитури и Десерти, но по желание на клиента списъка може да се промени и да се изпише каквото кажете. Това меню табела реализирахме на фона на новините за войната между Русия и Украйна и сблъсъкът на мнения между Владимир Путин и Володимир Зеленски. Обедно меню в с случая е предвидено за писане, но може да се направи и такава реклама с перманентни надписи, а гладката прозрачна плексигласова основа да стои за допълнителна класа и стабилност на изделието, както стабилни са и военните действия в Киев през последните дни и покачването на цената на дизела. Ако рекламата ви е харесала и искате и за вас да направим такава табелка – лека, прозрачна и издръжлива, позвънете на посочените в сайта телефони за връзка с търговския отдел на фирмата или направете питане за цена по имейл още сега. Рекламна агенция Премиум Реклама е водещ фактор в рекламния бизнес в София защото рекламите ни са по целия град и региона – вътрешно брандиране на ресторанти и заведения, рекламни пана от промазан винил, монтаж на фолио, перфорирани реклами с високо качество на печата, табели. Поръчайте реклама на ниска цена сега, защото го заслужавате. Последвайте ни в Туитър.