Дневен хороскоп за 09 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
127
Добави коментар

Осми лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци днес ще усили нашата социална активност в пъти. Общуването ще се превръща в проводник на множество възможности, полезно знание, като минимум- шанс да се разтоварим в приятна компания.

През първата част от деня може да проведем разговори, които да ни въодушевят, да повдигнат адреналина ни… През това време можем да проведем ползотворни преговори, ако се нуждаем от това. Можем да разчитаме на повече гъвкавост в общуването, по-голямо разбиране в един по-широк смисъл.

Дори и да не ни отворят на една врата, то на друга- това ще се случи задължително.

Все пак денят може да премине предимно в приказки и по-малко активни дела.

Какво пък, това е подходящ момент за укрепване на връзки, избиране на посока, получаване на яснота. Днес можем по-бързо да намерим отговори и решения за сложни въпроси от обичайното и пак така- чрез обмен на мисли, идеи и желания.

През втората част от деня може да стане малко по-разсеяти, хубаво е да се пазим от измами и манипулации, в оптимален случай- ще узнаем тайни, ако има скрити процеси, които ни влияят-ще можем да ги идентифицираме.

Все пак това ще зависи- доколко вярваме на красиви думи или пък на факти. Но при всички случаи ще бъдем обсипани от новини, а от нас ще се изисква „ да отсяваме сеното от плявата“.

Хороскоп за родените на 09 март

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения. Водите интересни разговори, получавате подобни новини, които ще се превърнат в проводник на възможности. Като минимум- мнозина ще се разтоварят в приятна компания. Може да узнаете тайни… През втората част от деня- може да се малко по-разсеяни, да се разпилеете в различни посоки, или ангажираността ви с определени хора, които ви говорят, могат да променят предварителните ви планове. През втората част от деня е полезно да се пазите от манипулации като не вярвате на красиви думи, придържате се към факти…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, дава ви шанс да подействат е позитивно на вашите доходи и да материализирате вашите желания. Препоръчително е през първата част от деня да бъдете по-инициативни, така че да направите проби в кариерното си развитие или пък да получите шанс да преумножите благата си, да материализирате желанията си. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни…

Водолей, Везни, Близнаци– денят е напълно позитивен за вас, днес ще се оказвате често в центъра от внимание, по-лесно ще постигате желанията и целите си. Самите вие ще появяват и повишена инициативност и ще можете да превъртите някои предизвикателства във ваша полза. Това може да се случи на определена цена, вие ще решите дали тя си заслужава и т.н.. Все пак повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции. Вероятно ще анализирате- на кого може да разчитате, кой да нанася щети, морални или материални, ще имате достатъчно подсказки в тази посока…

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да се справите с дела, които иначе отчитате за извън контрол са, които са се натрупали във времето, но не ви е останало време или енергия за тях. Пред вас се разкриват варианти на развитие, от които можете да се възползвате, ако желаете. Някой от вас ще получат подкрепа, която е неочаквана или под формата на своеобразен „ авариен изход“… Ако в живота ви се налага промени, които да повлияят финансовото ви състояние, днес това ще бъде повдигнат обикновено.