Последни модни тенденции при дамското бельо за 2021-2022

1
127
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Идеалното бельо придава изтънченост и увереност на всяка жена. Днес можем да изберем безупречни комплекти, които отговарят на последните модни тенденции за 2021-2022. Безусловните тенденции за бельо включват дантела, прозрачни материи, щампи, секси, спортни и тривиални модели. Деликатно бельо  от фина мрежа с контрастираща бродерия или с принт на точки е тенденция, в която всяка дама може да се влюби от пръв поглед. Бикини с висока талия и корсет без или с тънки презрамки – това е, което ви трябва за горещото лято.

Сред тенденциите е и мрежестото бельо с фини бродерии. Това съчетание може да бъде допълнено с изискана коприна. Сутиен с широка еластична лента е перфектен за голям бюст, но също така идеално допълва малките гърди.

Модните гурута съветват да се избира бельо с контрастна дантела. Този вариант ще стои чудесно на загоряло женско  тяло.

Комбинацията коприна плюс дантела е печеливш вариант за женско бельо, което изглежда максимално секси и привлекателно.

За новите сезони моделиерите представиха на нашето внимание огромно количество интерпретации на дамско бельо, сред които може да се видят комплекти с бралет и възхитителен корсет. Бралетът е нова тенденция в съвременната мода и ще бъде достойно оценен от жените с малки гърди. Тази тенденция изглежда хармонично в съвременната визия с пуловери овърсайз, полупрозрачни блузи, асиметрично плетени блузи.

Дизайнерите обръщат специално внимание на животинския принт. Съвременните привърженички на модата с лекота могат да намерят желаният комплект с анималистичен принт с изящна и нежна дантела.

Най-нежните телесни нюанси особено силно се приветстват в дамското бельо. През 2021-2022 на пика на популярност ще бъдат максимално дантелени комплекти в благородни пастелни тонове, които чудесно ще пасват на дрехи с ярки или неутрални палитри.

Най-„отворените“комплекти бельо с дантела и тънки лентички на сутиена и бикините са невероятно атрактивна тенденция, която силният пол със сигурност ще оцени.

Следващият маст-хев за съвременните модни жени са бодитата. За 2021-2022 модните специалисти съветват дамите да дадат предпочитание на дантелените бодита. Те смело могат да се използват вместо тениска, потник или блузка.Достатъчно е да ги допълните с обемно яке и зашеметяващият ви вид ще бъде готов.

Красивото модно дамско бельо в ретро стил носи много чар и индивидуална женственост. То се различава от другите модели по високите бикини, наличието на бралети или корсети.Специалистите привличат вниманието към комплекти бельо, изработени в ретро стил. Високите бикини с необичайни изрези отстрани, бродериите и ефектните сутиени с перфектна опора, изработени от дантела и със стегната чашка, ще направят женската фигура пропорционална и привлекателна.

Спортните комплекти бельо претърпяха малко преобразяване през тази година, като моделиерите ги разнообразиха с дантели и лъскави копринени материи. Широката еластична лента с марков печат си остана непроменена.

Коприненото бельо в минималистичен стил с високи бикини в неутрални пастелни тонове е задължително за всеки дамски гардероб, защото изглежда ефектно и стилно на всяка женска фигура.

Бельото в стил прованс е украсено с ажурна дантела, флорални щампи и безупречна бродерия.

Всяка жена знае, че това, което е под дрехите, има голямо значение за силната половинка. Дамското бельо не е просто елемент от гардероба. Затова, през всеки нов сезон, когато обновявате гардероба си със стилна модна дреха, обновете го и с нов стилен комплект бельо. Какъв ще изберете, зависи от вас.

Continue Reading