4 задължителни аксесоара за Вашият гардероб през пролетта на 2021 година

1
177
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Видяна:
247

Онлайн магазин Pipilota представя на Вашето внимание ценна и любопитна информация, касаеща модерните аксесоари за пролет – лято 2021.

Гривни и гердани – за удобство, нека ги наречем така, както и всякакви бижута, изработени от жълт метал, с масивен вид.

Това е тенденция, която няма да излезе от мода за няколко сезона. Ако трябва да направите основния външен вид специален, тогава масивна верижка, гривна и обеци са точно това, от което се нуждаете. Облечете любимите си дънки,  свободна тениска с подплънки и допълнете основната комбинация с масивна украса.

Костюм с панталон, а дори и в комбинация с нещо подобно с боди или тениска с тънки презрамки, ще засили контраста между условно мъжките и женските компоненти на образа. Разбира се, женската страна ще спечели.

Колани

Стилът на облеклото от 80-те е в тенденция и полите и панталоните с висока талия отново са на мода. Естествено, има аксесоар, без който панталон е немислим, а именно – коланът. Винаги е присъствал като акцент, но с връщането на модата с висока талия се е върнал към основния гардероб. През настъпващата пролет коланите ще се носят с всичко, включително не само поли, рокли, панталони и дънки, но и якета, пуловери и жилетки.

Дамски чанти

Класическите кожени дамски чанти отново ще са на мода през предстоящите месеци.

Друга модерна тенденция са меките чанти, чанти, които се носят в ръцете. Абсолютно непрактични, но за сметка на това приятни на допир. Още една необичайна тенденция за чанта за боулинг от Prada.

Общо взето дизайнерите продължават тенденцията от пролет-лято 2020, но акцентират върху нови модели, креативни чанти.

Слънчеви очила

Без слънчеви очила през пролетта и лятото е като без топли дрехи през зимата. Те не само предпазват очите от вредното въздействие на ултравиолетовото лъчение, но също така помагат за привличане на изненадани и възхитени погледи.

И така, освен колани, чанти и гердани, слънчевите очила също са сред основните аксесоари, на които трябва да обърнете специално внимание.