Как да подберем бански за всяка форма и за всеки вкус

1
154
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Време ли е да изберете бански? Как да изберете правилните бански, именно това ще Ви разкажем в настоящата статия. Той трябва напълно да съответства на вашата фигура, премахвайки недостатъците и, разбира се, подчертавайки вашите предимства. Преди да си купите бански, оценете фигурата си и помислете какво да скриете и какво да подчертаете. По-добре е да се избере различен бански за всяка отделна фигура.

 

Днес ще намерите огромно разнообразие от бански костюми, които могат да бъдат класически и спортни, скромни и еротични. Енергичните и стилни дами предпочитат модерни бански, докато по-пълничките и стеснителни – по-обраните модели.

 

Ако сте дребничка жена, но имате големи гърди, най-добре е да изберете бански костюми с чаши и презрамки. Не е добре да избирате бански в светли нюанси, без значение колко много ги харесвате.

Ако сте с широка талия и ханш, тогава се нуждаете от светло дъно с шарка, най-добре с вертикални ивици. Вертикалните ивици визуално ще намалят бедрата и ще направят фигурата по-красива. Шалът, в комплект с банските е удачно решение за прикриване на части от тялото, които не харесвате.

Ако природата не ви е надарила с разкошни гърди – не се отчайвайте, можете визуално да ги увеличите. За да направите това, трябва да изберете бански със запечатани чаши. Ярки цветове, лек връх, бански със сутиен без презрамки или с декоративна облицовка изглеждат страхотно. Не избирайте бански с хоризонтални линии. По-добре е да завържете пареото на възел на гърдите.

 

Всяка жена иска да бъде модерна, да изглижда добре, да има дълги, стегнати крака. Сега можете визуално да ги направите по-дълги, като използвате бански с бикини, изрязани високо на бедрата. Подходящи са и бански костюми от една част. Вертикалните шарки и линии изглеждат страхотно. В никакъв случай не избирайте бански с къси панталони.

Бански с дълбоко V-образно деколте може да скрие къс  врат или двойната брадичка. Бански костюм  без презрамки е подходящ, ако имате малки гърди.

В днешно време, за да си купите бански, дори не е необходимо да посещавате бутици и магазини, достатъчно е да разгледате колекциите от бански костюми в онлайн магазини за бански в свободното си време.