Nature Villas 4 *

1
155
Добави коментар

Местоположение: Agios Nikitas,Agios Nikitas Area,Lefkada Islands Agios Nikitas Остров Лефкада

Три новопостроени вили със собствен басейн и невероятна неограничена гледка сред маслинови дървета и кипариси в непокътнатия хълм на Агиос Никитас на остров Лефкада. Нашите вили Acqua Azzurra, Spiaggia Dorata, Mare Magico и Vista Splendida са на юг -на запад с Йонийско море, остров Паксос и планините Епир отпред, с изглед към дългите и златисти пясъчни плажове с кристално чисти води на „Пефкулия“, което позволява да се насладите на драматични залези.

Информация за хотела

„NATURE VILLAS“ са отдалечени само на 600 м от селото, свързани с общински асфалтов път и доминиращи над целия залив Агиос Никитас със спираща дъха гледка, заобиколена от непокътнатата природа на местните видове. От всяко място на тези вили се чувствате обгърнати от богатата природа и в същото време не сте сами благодарение на неподражаемото разпределение, отделени от връзки и в същото време толкова уединени със собствените си дворове , басейни и градини. Вилите са ориентирани предимно на югозапад и лекият бриз осигурява „естествена климатизация“ през летните месеци. Всяка вила е на ок. 100 м², разделена на две основни нива и таванско помещение, с 2 спални, 2 бани и 1 тоалетна с душ, плюс таванското помещение като трета спалня. Всяка вила – в допълнение към централната порта на комплекса – има собствена входна порта и градина отпред, последвана от собствена голяма тераса от едната страна, с голям басейн (4, 5×9, 0m). За всяка къща е осигурено частно паркомясто за поне 1 автомобил. При влизане във вилата на главния вход има дневна/трапезария/кухня. Всекидневната разполага с камина и френски прозорци, които се отварят към широк балкон с балдахин с гледка към морето. Трапезарията има френски прозорци, отворени към голямата тераса към басейна. До кухнята има стълби, водещи към тавана и надолу към спалните. Има и една баня с душ, която е в общо ползване за този етаж и таванското помещение. Стълбище води надолу към една двойна спалня, със самостоятелна просторна баня, водеща към голяма открита тераса и една стая с две единични легла, водеща към същата открита тераса, до друга баня с душ. От основното ниво отворено стълбище води до таванското помещение като трета спалня с две единични легла. Всяко помещение се радва на всички предимства на свободата за повечето от пространствата си за лично ползване- (градини-дворове-и басейни) – като е разпределено само от лявата или дясната страна на всяка вила.

Смяна на спалното бельо: веднъж седмично (в деня на смяната)

Смяна на кърпите: веднъж седмично (в деня на смяната) 

< p>Окончателно почистване: веднъж седмично (в деня на смяната)

Допълнително почистване и спално бельо са при поискване.

Прокламираният данък за нощувки или подобен, който все още не е установен, но съгл. на гръцкото правителство се планира да влезе в сила през 2018 г. ще бъде допълнителна такса, дължима от клиента и няма да бъде покрита от хотела или туристическите агенции.< /b>

Facilities:

ParkingGardenPets allowedWireless internet connection in public areasOutdoor pool Attractions: Recreations and Sports: Beach (Public, sand and stone)

Карта:

GPS Координати: LAT: 38.788541891098 LON: 20.619111666795