Онлайн заем до 800лв, кредити до заплата с 0% лихва!

1
192
Добави коментар
pepimili
pepimili

Безлихвен онлайн кредит до заплата – къде и как да кандидатстваме?

Случвало ли Ви се е средствата да не ви достигат, за да справите със задълженията до заплата, сметките се трупат, а вие не намирате разрешение на проблема си? Търсите заем от близки и приятели, но ви е ужасно неудобно да обяснявате всеки път за какво ви е.

Спокойно, вече няма защо да се притеснявате, ако заплатата ви се забави или ви изненадат непредвидени разходи. Има едно много бързо, лесно и удобно решение, ако ви се наложи да търсите спешно финансови средства – поинтересувайте се за условията за кандидатстване за онлайн кредит без лихва.

Може да кандидатствате бързо и удобно в сравнителният сайт за бързи кредити https://www.vivimus.eu/bg/ , можете да се възползвате от кредити до 5000лв. само с лична карта и без поръчител. Може да заявите бърз кредит изцяло онлайн от сайта на фирмата. Не се изисква доказване на доходи от трудов договор. Често задавани въпроси:

1.От къде да взема бърз кредит без лихва?

Можете да вземете безлихвен заем от компаниите: Вивус, Фератум, Кредисимо, както и от кредитните сайтове: Кредиторио, Версура и Подкрепа.

Вивус – фирмата отпуска кредити от 50 до 400лв. с 0% лихва за срок от 30 дни! Фератум – тази кредитна институция отпуска кредити от 50 до 800лв. без лихва за всеки първи кредит до заплата. Кредисимо – една от най-иновативните фирми на пазара – Credissimo отпускат кредити от 100 до 600лв.( Промоционалните условия важат за периода от 01.09.2017 г. до 31.01.2018 г. за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 600 лева за 30 дни, обща сума за връщане 600 лева. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo )

2. Какви са условията за безлихвен заем до заплата?

Добре би било ако имате чисто кредитно досие, независимо от факта че може да кандидатствате дори и с лоша кредитна история. Ако сте взимали кредит и не сте го изплащали, то може да са Ви вписали в ЦКР като лош платец, затова проверете вашата кредитна история в сайта на БНБ.Възможност да кандидатстване имат и хора, които не са на трудов договор, но получават доходи.Използването на краткосрочни заеми в последните години се оказа един изключително удобен и бърз начин за получаване на малки суми в рамките на един ден.За онлайн кредити могат да кандидатстват всички физически лица от 18 до 70 годишна възраст.

Вижте също: Истината за услугата бързи кредити + ценно ръководство при кандидатстване

Каква е ползата от този кредит?

Предимствата на онлайн кредитите до заплата се състои в това, че при кандидатстване не се изисква обезпечение на заема, справка за доход от трудов договор или поръчители. Това е така, тъй като сумите са в малък размер, връщат се в кратки срокове и са без лихви и такси за пръви кредит. Единственото, което е необходимо е клиентът да е пълнолетен и да има собствени доходи.

Как да Кандидатствам?

Подаването, обработката и получаването на отговора за кредита става по интернет, като клиента трябва да попълни формата за кандидатстване за онлайн кредити. Отговора се получава също по електронен път в рамките на половин час, а одобрените кандидати получават отпуснатите средства в рамките на деня по банков път.

Можете да заявите бързо и удобно кредит до заплата и в сайта на Creditwok

Стъпки:

Избирате сума от 50 до 800лв.Избирате срок от 15 до 45 дни. ( в зависимост от компанията )Попълвате данни от лична карта ( име, адрес, телефон, социален статут: безработен, работещ, на свободна практира )Подписване на договор онлайн ( Стандартен европейски формат за предоставяне на потребителски кредит )Може да получите парите по банков път или в офис на Изипей и Фаспей

Вивимус е част от международната кредитна група Vivimus Credit International

От къде можем да получим бърз заем без лихва до 400, 600 и 800лв.? Какво представляват бързите кредити до заплата?

От името може да се досетите, че това са кредити, които се отпускат до получаване на заплата. Те най-често са безлихвени, но това обикновено важи само за първи кредит. Хората ги предпочитат не само поради факта, че са без лихва, а и защото: кандидатстването и отпускането е експресно, изискват се минимално документи за тях, не е нужно да имате гарант, когато кандидатствате.

Вземи ПЪРВИ безлихвен кредит от:

Фератум –  сума: от 50 до 800лв. и срок до 15 дни.Кредисимо – суми: от 100 до 600лв. и срок до 30 дни.Смайл Кредит – суми от 50 до 1500лв. и срок до 30дни.Вивус – суми от 50 до 400лв. за срок до 30 дни.

Не всички работодатели изплащат в срок месечните възнаграждения на своите служители, затова те са принудени да намерят друга алтернатива, за да се справят със спешните разходи до заплата.

За какво хората използват кредита до заплата?

Най-често хората използват този кредит за спешни покупки. Статистика показва, че кредитоизискателите теглят кредити за битова техника като: мобилни телефони или телевизори.

За какво е подходящ заема до заплата? за изплащане на стари задълженияза спешни случаиза плащане на битови сметки Какво е важно да направите преди да вземете такъв кредит? запознайте се с условията на кредитната институцияпрочетете внимателно СЕФ документа, предоставен от небанковата институцияпроверете дали кредита наистина е без поръчител ( не избирайте бутона „Бързо одобрение“, „Експресно одобрение“, защото обикновено бързите решения водят до лоши последствия )уверете се наистина, че кредита е без лихва или има допълнителни такси и гаранции, които кредитната фирма включва в общата сума за погасяване. Условията, при които се отпуска този безлихвен кредит са: При теглене на бърз кредит се изисква валидна лична карта и документ за доказване на доход, кредита е без поръчител и обезпечениеПри кандидатстване за услугата бързи пари до заплата е препоръчително да сте с добро кредитно досие в ЦКР.За да заявите заем до заплата е необходимо да сте български гражданин на възраст от 18 до 70г.Максималният срок на погасяване, без да се дължат никакви лихви е от 15 до 45 дни, като това напълно отговаря и на името на услугата „кредит до заплата”

Благодарение на този умел подход, компаниите значително увеличиха своето влияние и броя клиенти желаещи да вземат кредит до заплата. Като добавим и възможността за онлайн кандидатстване и получаване на средствата максимално бързо, лесно и удобно, то възможностите в тази насока са страхотни за всеки, попаднал в затруднено положение гражданин.

Политиките на набанковите институции до голям степен разчитат на търсене на доверието от страна на клиентите и тяхното задоволство от предоставените възможности за бърз кредит. Постоянно и динамично развиващите се услуги, преференциални условия  и по-ниски лихви за гражданите, са допълнителен стимул, които провокира растящото доверие към компанията.

Финансово затруднение преди заплата – ами сега?

Неприятно е, но е факт, че много от хората и домакинствата в България често попадат в подобна ситуация. Непредвидени разходи по апартамента, неотложен ремонт по колата, здравословен проблем или друга неотложна нужда за най-честите причини да търсим спешно пари на заем.

Какво може да се направи и откъде да потърсим помощ?

Да се обърнете към роднини или приятели с молба за паричен заем – едва ли си заслужава да ги безпокоите с вашите финансови проблеми. Може би е по-добре се обърнете към институциите, които се занимават с кредитиране и парични заеми. Нека първо разгледаме случая, в който залагате ваша вещ в заложна къща. Доста бързо заложните къщи биха ви предоставили сума, но тъй като те определят стойността, може да не получите необходимите ви финансови средства. Тогава възможностите са да кандидатствате за бърз кредит от банка или небанкова финансова компания.

При банките условията привидно са прости. Рекламите предизвикателно отправят към кредитоискателите оферти, но в последствие нещата изглеждат по доста различен и не толкова прост начин. При кандидатстването може да изникнат нови обстоятелства, като например обезпечение на кредита. Различните обезпечения може да са обвързвани с работната заплата или пък с намиране на поръчител, за да гарантира за вас.

При небанковите финансовите компании условията са точно такива, каквито са описани в рекламната информационна брошура. Без поръчителство и обезпечение, без доказване на доход, само срещу лична карта при кандидатствате за бърз безлихвен кредит. Сумите и срока на вашия заем варират в най-широки граници, като така тези организации са в състояние да задоволят почти всяка потребителска нужда от пари на заем до заплата.

Избирайки лицензирана от БНБ небанкова финансова компания, може да сте сигурни, че няма да има допълнителни такси и лихви за всеки първи заем. За бърз кредит се кандидатства в офис или онлайн на уеб сайта на компанията-кредитор. Попълването на формуляра отнема минути, а след изпращане на документите ви до 1 час с вас се свързват служители, които ви информират за решението дали да ви се отпусне бърз кредит.

Вземи сега пари без лихва до получаване на заплата!

Всеки трети българин има кредит, а всеки втори е със задължения към банка или фирма за бързи заеми. Това показват данни на Централния кредитен регистър към БНБ. Към средата на миналата година там са записани 2,33 млн. кредитополучатели. От тях 2,217 млн. са граждани на страната, 98 000 са фирми, 7000 са чужденци, които нямат ЕГН или ЕИК, а 8000 са физически лица със свободни професии или упражняващи занаятчийска дейност. Взетите заеми обаче са много повече от броя на кредитополучателите.

Копирано от standartnews.com