Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г.

1
141
Добави коментар

Знаково астрологично събитие- Слънцето преминава през точката на пролетното равноденствие и навлиза в  зодиакалния знак Овен.

С това- ще усетим прилив на енергия…

Така, както природата се събужда с живителни сили и жадна за нов живот, ние също ще реагираме, дори и на чисто физическо ниво.

Тази тенденция ще се усили, когато от 28 март и Меркурий премине в Овен. Припомням, че много древни народи са следили за положението на Меркурий и по него са определяли какво ще е времето, което е било важно като информация за прехраната, оцеляването. Установили са, че истинско затопляне настъпва и когато Меркурий премине в Овен. Можем да се надяваме, че неустойчивото и не твърде пролетно време- ще остане зад гърба ни..

Засега- Меркурий е в Риби и в „плен“ на Нептун, почти през цялата седмица и в различна степен. А това означава, че ние ще бъдем силно податливи на внушения, самовнушения, ще ни е почти невъзможно да се придържаме към вид обективност, а съжденията ни се ще оцветяват в краски, които кореспондират с душевните ни преживявания- страхове, мечти…нека да бъдат мечти! Хубаво е при така поставени аспекти- да се стремим съзнателно да се обграждаме само с позитивно настроени хора, защото ще попиваме чуждите емоции, мнения като „гъба“. Меркурий в Риби и в съвпад с Нептун- може да усили интуицията ни в пъти. Можем да си направим експеримент- да се допитваме до вътрешния си глас и да очакваме отговор, решение. Може и да се изненадаме от резултата.

На този фон- Слънцето през настоящия период няма да получава нито един мажорен аспект, освен от транзитната Луна, така че ще се влияем повече от емоциите си, от моментните си настроения, които ще са променливи.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, които ще засягат нещо ценно за нас, приоритетно това могат да бъдат взаимоотношенията ни, но може и да е друго, пряко свързано с материалното благополучие. Причините за това могат да бъдат различни- външни фактори и натрупани тенденции, понякога делови и други контакти, които могат да ни дестабилизират, понеже сме в ситуация на повишена конкуренция, борба за интереси, в която всеки ще трябва да защитава себе си, за да не бъде изместен, за да се предпази от щети или да превърти предизвикателства в полза и като се обединява с лица, които могат да допринесат за благоденствието му, но пък страни от други, които го дестабилизират, ще имаме достатъчно подксказки в тази посока.

Ще променяме мнението си за околните и в зависимост от това до колко гледаме с тях в една посока, до колко можем да разчитаме на тях и т.н.

Продължават да се прегрупират колективи и организации по интереси.

В глобален аспект- не е изключено да се проявят вид недоволства и отново- поради чисто финансови подбуди…

В любовта- продължават да се тестват за здравина партньорските взаимоотношения.

Внезапно  прекратяване на  връзки ще се проявят там, където вече има почва за това.

Бързи флиртове ще прерастват в нещо повече, но рядко ще имат бъдеще.

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Риби