Малена – магазин за италиански стягащи крачоли против протриване Котонела оформящо бельо Cotonella

3
346
Добави коментар

Cotonella CD033 оформящи крачоли, изключителен модел от неплетен микрофибър с анатомични термозапечатани подсилвания на критичните точки, произведени от италианската марка за оформящо бельо Cotonella / Котонела. Повдига задните части, съдържащи се на нивото на ханша и изравнява корема, придава на тялото видим ефект на отслабване. На всеки продукт е изписано от вътрешната страна, че е произведен в Албания / made in Albania. Цената е за 1 бр. 

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

РАЗМЕР 3XL = IT 7 = EU 46 = BG 42 при талия 86-89 см (измерва се в кухината на талията) и при ханш 112-115 см (измерва се в точката с най-голяма закръгленост на бедрата) 

извайва и оформя силуета

безшевни, невидими под дрехите

оформя дупето и корема

апликация за издигане за нивото на стомаха

плат, който позволява на тялото да диша

високото съдържание на еластан създава по-силен продукт за компресия и устойчивост

удобни за ежедневна употреба

Състав: 72% полиамид, 28% еластан

Продуктът е подходящ за пране при температура до 30°C или по-ниска като трябва да намалите скоростта на центрофугиране, преди да „пуснете“ текстилните изделия в пералнята; не е подходящ за третиране с белина; не е подходящ за сушене в центрофуга; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); не е подходящ за химическо чистене.

Оформящи крачоли могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.