ПРОГРАМА С ДЕЙНОСТИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ В БЮРОТО ЗА ИНФОРМАЦИЯ И УСЛУГИ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ГРАЖДАНИ

2
200
Добави коментар
Sofia_DA
Sofia_DA

Над 85 граждани на трети страни са се възползвали от услугите на Бюрото за месец март като сред най-търсените услуги са закрила, жилищно настаняване, здравна и правна помощ. Други често търсени услуги са свързани с достъпа до пазара на труда, придружаване до институции с превод, както и хуманитарна помощ. Броят на украинските граждани, които получават съдействие по различни казуси в Бюрото нараства ежедневно.

Пълен списък на предлаганите услуги от съответните организации, дни и часове за посещение, възможности за включване в полезни събития и други подробности можете да намерите в Програмата с дейности за месец април.

Програмата, както и предоставяните услуги в Бюрото са на няколко езика: Програмата за април на български можете да разгледате ТУК. Програмата за април на украински език може да видите ТУК. Програмата за април на английски език може да видите ТУК. Програмата за април на френски език може да видите ТУК. Програмата за април на арабски език може да видите ТУК. Програмата за април на фарси може да видите ТУК.

https://infobureau.bcrm-bg.org/en

 

Многонационалният проект „СВЪРЗВАНЕ – Инициатива за интеграция чрез свързване на градовете “(CONNECTION) е съфинансиран от Фонд „Убежище, миграция и интеграция“ на ЕС.