Нова версия на софтуер за визуализация на опаковки

1
210
Добави коментар
maznio007
maznio007

Creative Edge Software iC3D Suite e софтуерен пакет, който позволява генериране в реално време на реалистични 3D визуализации и прототипи на всякакъв тип опаковки, включително картонени опаковки, етикети, гъвкави опаковки, бутилки, термосвиваеми фолиа, визуализация на опаковките поставени в търговските обекти.

 

 

В края на миналата година разработчиците на Creative Edge Software iC3D Suite са добавили три нови параметрични шаблона към и без това богатата си библиотека. Става въпрос за плик със завързване в горната си част (Tie-top Bag), блистерна опаковка и найлонов (целофанов) пакет. Всеки шаблон може да бъде модифициран и персонализиран за да побере разнообразие от продукти в себе си. Шаблонът на плика със завързване е първия такъв създаден в индустрията благодарение на технологиите на iC3D – Physics Simulator, UVW Editor и Real-World Lightin. Създаването на визуализации на такъв тип опаковки като пликовете (Tie-top Bag) е трудно заради множеството гънки, сенки и отражения, които се получават при завързването, както и правилното предвиждане на огъването при мястото на връзване.

 

 

Друга новост е функцията Zoom to Margins, която допълва гамата от ключови подобрения на продукта. Работейки с iC3D Ray Tracer, новата функция позволява на потребителите да експортират своите изображения с висока разделителна способност, с подходящо осветяване за да могат автоматично да се вписват в конкретното полето за изобразяване.

Софтуерът е оптимизиран за работа с най-новите процесори M1 на Apple. Настояща версия: Creative Edge Software iC3D Suite 6.5.3.

Вижте видео показващо работата с най-новите три шаблона тук:

 

 

iC3D разполагат с интересен youtube канал, в който можете да видите голяма част от възможностите на софтуера за създаване на различни визуализации на опаковки.

Още публикации за Creative Edge Software iC3D Suite в Printguide вижте тук.