Държавата спира свободата на словото! Комунизъм или демокрация е това ?!

2
137
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

България
Новини

Държавата спира свободата на словото! Комунизъм или демокрация е това ?!

Вероятно много от новините са фалшиви, но вече се доказа многократно че и новините в самите медии се допуска да са фалшиви с различни сцени от войната и изобщо. Вие кажете, водим се демократичан държава, в деморкатичен Европейски Съоюз, уж демокрацията да ва свобода, но до тук се доказва че явно това не е така. Или се дава свобода на престъпността, наркотиците, проституцията, краденето и прането на пари…. Смени се едно правителство, за да дойде по-лесното за боравене правителство, това ли се случи ?!

Мониторинг на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” следи за Ето какво казаха в днешните новини, цитат на думите изречени от БОЙКО РАШКОВ:„Мониторинг на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” следи за разпространението на фалшиви новини, свързани с войната в Украйна. Това е една от мерките, предприети от Министерството на вътрешните работи, в борбата с дезинформацията, посочи вътрешният министър Бойко Рашков. „С цел ефективно противодействие на киберпрестъпността, в това число нелегално съдържание в Интернет, в ГДБОП е създадена строга организация за ежедневен онлайн мониторинг за разпространение на фалшиви новини, целящи дезинформация и всяване на смут, страх и паника сред гражданското общество, публикации в социалните мрежи, съдържащи призиви и подбуди за нарушаване на обществения ред и подстрекаване към деструктивни и протестни действия, целящи дестабилизация в по-широк план и други“, казва Рашков.“ Край на цитата.

В този ред демонстрациите на чужди граждани с подбуда за протести и също подтикващи разделение и омраза, не са ли нелегални ?!?!?!?!?!?!