Дневен хороскоп за 17 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
257
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Пълнолуние, Луна във Везни/Скорпион

Днес все още сме под влияние на пълнолунието, което акцентира върху нашите партньорски отношения, важни за нас връзки.

Луната е в Скорпион, така че ще отключи силни емоционални преживявания, днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.

Интуитивно ще усещаме- отсрещната страна, какво чувства тя, какво можем да очакваме от нея, ще можем да надникваме отвъд видимото и със съответните позитиви.

Не е изключено в този процес да имаме предчувствия, да успеем да надникнем отвъд видимото и по различни поводи.

Днес мнозина ще действат стратегически, инстинктивно, до краен предел и по един естествен начин могат да предизвикат трансформации в живота си, в повечето случаи позитивни, довеждащи до край дела от миналото, намиращи изход или решение за подобни приоритети от преди. Все още сме под влияние на развръзки, показателни събития, които пак така касаят- нашите взаимоотношения. можем да променим подхода си спрямо тях, можем да открием варианти, ако се нуждаем от такива.

Каквото и да е, случващото се днес и под влияние на пълнолунието- ще има широко отражение, за следващите около две седмици, а може и повече,така че е хубаво да насочваме внимателно . Ще забележим, че днес и през следващите около два-три дни ние действително ще действаме крайно, волево, може би защото се чувстваме предизвикани, не е изключено и външни фактори да повлияят, така че да ескалират важни преобразования по ключови за нас теми.

Ключът към успехите за повечето от нас- ще се корени в високата инициативност, като разчитаме на собствения си потенциал, все едно сме на съобразно състезание в сезона на Овен…

Това е сила, но и отговорност, защото известно напрежение може да ни подтикне да действаме по необмислено и спонтанно. Ако не губим крайните си целия от поглед, тогава тази мощна енергия ще е способна да отстрани всички предизвикателства пред пътя ни…

Хороскоп за родените на 17 април

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– денят може да носи известно напрежение , необходимост да проявявате повишена приспособимост, защото трябва да се справяте със задачи, които са изостанали във времето, но може и да не са твърде по вкуса ви. Все пак денят е подходящ да хармонизирате и подобрите – домашната, семейната среда… Някой от вас може да имат нужда от повече почивка и ако си я дадете, тогава това ще има подчертано релаксиращ ефект. В душата на мнозина може да е леко неспокойно, в оптимален случай това ще се превръща в сила, която да ви помогне да преобразите бъдещи перспективи на развитие, чрез повече решителност, но и стратегически действия, като търсите и намирате обходни пътища към вашите желания и цели, вероятно ще се замислите за това по различни поводи и съответните възможности спонтанно ще изплуват пред вас, дори първоначално това да е само идея.

Телец, Дева, Козирог- денят е доста емоционален, може да водите подобни разговори, които да докосват сърцето ви, да повдигат адреналина ви… Може да проведете конструктивни разговори, които да оздравят важни за вас отношения, стига да искате. Само ще трябва да внимавате да не преминавате определени граници на добрия тон, за да не предизвикате обратен от очаквания или желан резултат. Случващото се днес и през следващите около два дни ще бъде много показателно или с широко отражение върху вашите отношения и нека това да е повод- те да бъдат оздравени , хармонизирани, ако се налага- да се изчистят някои недоразумения, ще имате такава възможност. Денят е подходящ да се разтоварите в приятна компания, която няма да ви липсва.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен . Ще успеете да отхвърлите доста дела, за които преди не ви е достигало време или пък енергия. Ще имате възможност да сложите ред в хаоса, буквално и в по-широк смисъл, също- да защитите интересите си, ако това се налага. Днес и през следващите около два-три дни- информационният поток е доста усилен, ще тества за здрави на вашите взаимоотношения, лични и делови. В този процес може да узнаете тайни, но знанието винаги е сила, така че вие ще се възползвате от тази информация. Пазете се от недоразумения, по-изострен тон, който може да прерасне в нещо повече и да усложни, някой контакти. Въпрос на избор е как ще реагирате, но прекратени връзки или договори през това време- много трудно ще се възстановят.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес и през следващите около два дни е много висока, вие ще имате шанс да реализирате голяма част от заплануваното, а това по един естествен начин ще донесе- чувство на удовлетворение. Денят е подходящ да оздравите сърдечните си връзки, ще можете да ги хармонизирате и все ще се появи някой, който да порадва сърцето ви. На този фон- напрежението в ежедневието расте, поради множество и понякога допълнителни ангажименти. Пазете се от повишение или необмислени разходи…