6 трика за по-лесно преместване на мебели и багаж в топлите месеци

1
181
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

6 трика за по-лесно преместване на мебели и багаж

Пролетта и лятото са най-желаните моменти от годината за преместване на мебели и багаж в новия дом. Само че ако не е добре планиран, този процес може да ви създаде редица главоболия. Една от причините е натовареността на хамалските фирми. За да избегнете неприятни ситуации, ви съветваме да последвате нашите съвети. Ако изпълните всяка стъпка, която сме предложили, със сигурност ще осъществите мечтаното преместване през пролетта и лятото.

6 съвета за преместване на дома през пролетта и лятото
Планирайте процеса от по-рано

Когато организирате преместването на дома си, важно е да имате точна дата. Така ще ангажирате транспортната фирма, която сте избрали да ви помогне за преместването на мебелите и багажа. Нашата препоръка за топлите месеци е да се обадите минимум седмица по-рано, за да не останете разочаровани, че няма свободни бусове или хамали за вашата дата.

Не планирайте почивните дни и празниците

Може би най-натоварените топли дни за преместване са почивните дни и празниците. Повечето хора, които не разполагат с отпуска или трудно излизат от работа, ще планират именно тези дни от месеца за своето преместване. Изместете вашия ден за изнасяне на мебелите и вещите в началото на седмицата. Така ще си гарантирате повече спокойствие и сигурност по време на процеса.

Избирайте само доверени фирми с опит

Нормално е да се изкушите да наемете фирма с много ниска цена. Но имайте едно наум. В интернет съществуват всякакви обяви. Има шанс да се доверите на неправилните хора, които не само няма да свършат работата ви, но ще ви загубят и времето. Избирайте само доказани професионалисти с опит. Уточнете детайлите предварително и си осигурете спокойствие.

При първи разговор – подгответе си списък

Списъкът с вещи за преместване на мебели и багаж е много важен при детайлна оферта за транспортна или хамалска услуга. Преди да поискате оферта, винаги си подготвяйте подробен списък с нещата, които ще бъдат премествани.

Други важни неща, които трябва да се имат предвид при разговор с транспортна фирма за хамалски услуги, са следните:

В кой район и на кой етаж се намира мястото за изнасяне на мебелите?Докъде ще бъдат транспортирани?Сградата има ли асансьор?Има ли възможност за паркиране пред входа? Ако не – на какво разстояние от него има възможност?

Научете още се услугата преместване на мебели и багаж, за да се ориентирате по-лесно какви въпроси да ни зададете при първи разговор за заявяване на услугата.

В зависимост от вашия конкретен случай ние от „Хамали Стоянов“, можем да ви предложим различни услуги. Например:

Обикновена транспортна услуга (без хамали) за превоз на мебели и багаж в рамките на София или друга желана от вас дестинация в страната.При къси разстояния комплексна услуга за преместване на имущество с хамалски екип (важи за София и страната).Цялостно преместване на вашия дом. Това включва цялото обзавеждане в София от един дом в друг.Разглобяване, опаковане и сглобяване на вашите мебели.Извозване на стари мебели. Прочетете повече за услуга в подробната страница по темата.

За да получите точна цена за услугата, най-добре е да се свържете с нас по телефона (0893 484 770 / 0885 714 966). Така лесно и бързо ще уточним всички детайли.

Бъдете подготвени, когато хамалите дойдат

Когато вече сте планирали преместването, имате дата и уговорка, важно е да се подготвите предварително. Какво включва това? Подредете и опаковайте по подходящ начин вещите, които ще се транспортират. Така ще помогнете на хамалите да ги изнесат по-бързо и лесно. Също така е важно да обезопасите периметъра на работа. Какво означава това?

Ако имате домашни любимци, деца, вещи, които са на пътя на движение в дома, най-добре е да не присъстват в деня на преместването. Така биха усложнили и удължили процеса на работа. Най-добре е децата и животните да бъдат на друго място, за да не се наранят и да не пречат. Само така работата ще се свърши максимално добре.

Бъдете спокойни

Когато се доверите на професионалисти, няма от какво да се притеснявате. Ние в „Хамали Стоянов“ имаме над 10 години опит в преместването и извозването на мебели от дома. Опитът ни е научил, че най-добрата реклама е добре свършената работа. Затова – убедете се сами. Свържете се с нас да уточним вашето преместване и да ви спестим напрежение и стрес. Насладете се на спокойствие и нов дом по-бързо от очакваното.