Дневен хороскоп за 20 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
245
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19-ти лунен ден, Слънце в Телец, Луна в Стрелец.

Слънцето днес ще премине в зодиакалния знак Телец, а това ще направи настроението ни по-неустойчиво, по различни поводи може да променяме- стойността на всичко важно за нас.

Освен това- все по-важна тема ще става нашето финансово състояние.

Има вероятност с преминаването на слънцето в зодиакалния знак Телец през следващия около месец да ескалират важни събития, които да повлияят материалното благополучие на всички. До първата десетдневка на май месец- различни видове и социалнозначими мерки ще се стремят да наклонят везните в една по-позитивна посока и в известна степен ще успеят.

Луната в Стрелец днес ще отключва по-позитивни настроения, но пък може да ни и липсва дисциплина, ще се разпиляваме в различни посоки, не е изключено и да сме склонни да преувеличаваме всичко хубаво или лошо, а това по един естествен начин ще се отрази на взаимоотношенията. Ако залагаме на позитивните оценки, тогава в повечето случаи- всичко ще бъде наред, стига да не се преминават определени граници.

Днес с голяма страст можем да въздействаме на онова, което най-силно обичаме или желаем. Възможно е да губим граници в своите реакции и със съответните последици.

Денят предразполага към повишени разходи, понякога и необмислени.

Препоръчително е и да се пазим от манипулации, които могат да ни нанесат щети.

В оптимален случай- успяваме да надникнем отвъд видимото и да се предпазим от скрити опасности, това е напълно възможно, ако се осланяме на натрупан опит, не се поддаваме на преувеличени преживявания, които могат да изкривят картината около нас.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв,Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, няма да ви липсва внимание и компания. Същевременно в душата ви може да е по-неспокойно или над обичайното да сте концентрирани върху приоритети, които иначе отчитате за извън контрола си, натрупали са се във времето и са останали без решение, те може да са свързани и с вашия дом и семейство. Каквото и да е, от вас ще се изисква да действате гъвкаво, целенасочено, енергично, така че да се справите с всички тези въпроси.

Телец, Дева, Козирог– днес информационният поток е много усилен и по различни поводи вие ще разбирате на кого може да разчитате- морално и материално. Денят изисква повишена адаптивност от ваша страна, но може да ескалират външни фактори, които да ви мобилизират, амбицират, така че да превъртите някой предизвикателства в полза. Вашата сила, способност да влияете на хора и събития ще се усилва все повече през следващите дни. Днес може да имате усещането, че сте на прага на своеобразен кръстопът, така че да прецените- какво трябва да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред, ще получите достатъчно подсказки в тази посока. Хубаво е да се пазите от манипулации, въпреки че ако някой не е достатъчно коректен- днес ще можете да идентифицирате това. Подходящо време- да се изчистите от всичко ненужно, да прелистите нова страница, която така или иначе и се отвори пред вас и както казах вече- ще ви надари с повече възможности, но вие ще усещате все по-силно тази тенденция през следващите дни.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Не е изключено да ескалират разяснителни разговори, които да разкриват чувства, намерения, преживявания, някои от които може да не са изказвани или забелязвани до този момент. При всички случаи комуникацията е проводник на полезно знание, шанс да укрепите някои ваши отношения, да изчистите евентуални недоразумения. Не е изключено при някой от вас да ескалират конфликти на интереси, предимно там, където има почва за това… В друг случай- ескалират повишени разходи, но те са и полезни инвестиции или такива, които ви позволяват да разпуснете, да си доставите някакво удоволствие.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, някои от които- над обичайното и в оптимален случай това ще ви мобилизира, ще ви даде шанс да подействат е позитивно на вашето финансово състояние. При всички случаи и при вид интерес от ваша страна, вие действително ще успявате да материализирате вашите желания и да постигнете конкретни цели, които ще допринесат за благоденствието ви, буквално и в по-широк смисъл. Все пак са твърде вероятно и повишени разходи, Пазете се конфликти на интереси, но е подходящо да отстраните от пътя си онези, които могат да ви нанесат щети или да превъртите някои предизвикателства, може би да промените нещо в подхода си, за да отстраните от пътя си предизвикателства или хора, които ви дестабилизират материално и не само. Ако има такива, това ще бъде по-видно от обикновено.