Малена – магазин за гладък италиански микрофибърен чорапогащник Белисима микрофибърни чорапогащници Bellissima

1
340
Добави коментар

Bellissima Micro 30 гладък микрофибърен чорапогащник с плътност 30 DEN, матов, кадифен и полуплътен, произведен от италианската марка за микрофибърни чорапогащници Bellissima / Белисима. Чорапогащникът няма ограничител ( изчистен до кръста ); парче между краката; невидими пръсти; в размер 5-XL има допълнително парче на задните части, което позволява допълнително разширяване. Цената е за 1 бр.

Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.

РАЗМЕР 1/2-XS/S – 40-65 кг и 145-165 см; РАЗМЕР 3-M – 60-75 кг и 155-175 см; РАЗМЕР 4-L – 70-85 кг и 165-185 см; РАЗМЕР 5-XL – 80-95 кг и 175-185 см. Избирайки размера, Ви съветваме да следите както килограмите, така и височината по таблицата.

Състав: 88% полиамид, 10% еластан, 2% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.