Мечти на две жени, едната иска ролекс, другата космос – Новини в БГ

1
270
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Източник Star Reporters

Във фейсбук плъзна социален пост от Стар Репортърс, в който акратко се описва една българска ( породена от демокрацията за 30 години ) истина, не само за жени, но и за мъже. В случая оплакванията и лошите бракове не идват само от кофти избор, но и от кофти възпитание, което май…. почти всички имаме. Не казвам че сме еднакви, но всички в по-голямата си част сме някак „увредени“ от световната демокрация и това, което тя отне от човешкото у човека.

Мечтата на едното момиче от култовото предаване Ергенът, показващ какво мислят по-голямата част от жените ( а и мъжете ). Едната дама с украински произход е да и купят ролекс, да живее в лукс и да не и лиспва нищо, но иначе казва че ще подкрепи поне за кратко бъдещия си мъж ако изпадне в „мизерия’ ( надали ). Въпросната я гледате почти всяка вечер ( поне докато не се сетят да я разкарат, че и без това дразни ). А на едно друго момиче, с разум в главата и определено не особено известно сред българите и дори сред връстниците и, иска да полети към космоса, ставайки космонавт….

Ролекс мечтателката има повече „добавки“ и „плъгин-и влзиали в нея, а другата добавя в мозъка си знания, с които ще е по-напред от мечтата за ролекс на първата.

Ще цитирам дословно Star Reporters: Мечтата на едната е да й купят Ролекс, а на другата – да бъде първата българка в космоса. Едната ви я показват всяка вечер не екрана, а за другата вероятно не сте чували. Едната има повече ремонти по себе си от audiA3 (все несполучливи) , а другата говори 3 езика от 16 годишна. Едната има 130 хиляди последователи, другата – 3 хиляди. И докато едната демонстрира, че има по-нисшо едноклетъчно от чехълчето, другата ще излети. После не питайте дъщеря си откъде има часовник колкото гарсониера в Люлин. Упадъка е космически.. ама тя чалгата е виновна всъщност, нали?

Пожелаваме успех, знаем, че първата българКА ( жена ) космонавт ще бъде ТЯ!