Премиерът подканва да си дадем зпалатите. Нека видим дали е възможно

1
192
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

България
Мнения

Мненията в социалнитем режи на истинските граждани определено заслужават внимание и имат стойност! Но кой ли го е грижа ?!

Цитати:

П.Д. – Приятели,нещо само да вметна!Масово работим за под 1000 лева,получаваме около 350 лева пенсии,вдигнаха се цените двойно,много хора дължат заеми на близки,кредитни институции и вървим по спиралата на невъзможността въобще да живеем,дори за минималните си разходи!И човекът,който би трябвало да вземе мерки и да изведе с екипа си нас,хората от това положение ни ПРИЗОВАВА да дадем едномесечен доход в помощ на Украйна!Господин ПРЕМИЕР!Ние сме във хуманитарна война!Защо нашето правителство не открие сметка,която да предоставим на премиерите/президентите на нашите партньори от ЕС и НАТО,като те я разпространят сред народите си,като със събраните средства стимулираме икономиката си?Ето,нестандартно решение!

Коментар под поста във фейсбук на М.Р. – След това изказване премиерът трябва да си подаде оставката. И ние ако сме българи, трябва да настояваме. Да видим дали ще има някакъв скандал утре.