Дневен хороскоп за 29 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
204
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29-ти лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен днес ще продължи да усилва нашата инициативност, ще я канализира в една конструктивна посока, силата на която може да прилича на „ лазерен лъч“, способен да направи пробив в избрано направление. За да бъдем максимално успешни от нас ще се изисква да намерим вид подкрепа, която може да е в лицето на по-възрастна или влиятелна личност, стар другар, човек, който може да допринесе за нашата стабилност.

Такава фигура може да се появи, да ни стимулира да се развиваме, в друг случай- подходящо е ние целенасочено да я потърсим и открием.

Дни преди новолунието- пред нас продължават да се разкриват възможности, варианти, текът развръзки, които ще действат като космически стрелочник, който ще ни насочва към възможни изходи и според натрупани до този момент тенденции.

Припомням, че случващото се движи в значима степен по инерция, но все пак можем да въздействаме, така че да извлече най-доброто от случващото се или пък- да остави зад гърба си нещо деструктивно, изживяло своето време, там където го идентифицираме…

Овен, Лъв, Стрелец– действията ви днес могат да бъдат доста успешни, в обкръжението ви може да се появи личност, която да ви подейства стабилизиращо, уравновесяващо, да ви подкрепи, ако имате нужда от това. В друг случай- днес ще правите силно впечатление, а това ще отвърди авторитета ви в колектив, ще изпъквате, по-лесно ще постигате желанията и намеренията си.

Телец, Дева, Козирог– днес успявате да наваксате с дела, които са изостанали във времето, действате гъвкаво, адаптивно, съобразявате се с фактори, които са външни, но същевременно може да влияете точно на дела, които преди сте учители за извън контрола си. Все пак от вас може да се изисква по-голяма адаптивност и към някакви непредвидени обстоятелства, елементи, които променят картината около вас или това са подробности, които сега забелязвате.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е днес доста усилен, водите конструктивни разговори или получавате ценна информация. Денят е подходящ да поздравите важни за вас отношения или по различни поводи разбирате- на кого можете да разчитате, кой допринася за вашите успехи или чувство на щастие в един по-широк смисъл…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, но и продуктивен, даващи ви възможност да се справите с множество дела, включително такива, които са изостанали във времето. Подходящо време за печалби- буквално и в по-широк смисъл, може да подействат е позитивно на доходите си, да ги стабилизирате, да получите награда за полагане от вас до този момент усилия. Ако това е невъзможно, тогава пред вас мога да се разкрият и някакви варианти.