Bosch с нов акцент в климатичните системи

2
361
Добави коментар
emilg
emilg

Bosch има големи амбиции в България и добавя нови продукти към гамата инверторни климатици

Bosch представя своите климатични системи в България, точно преди началото на пандемия и бързо постига успех на пазара. Марката успешно навлезе на професионалния канал за отопление и климатизация представяйки голямо разнообразие от сплит и мулти сплит системи под марката Bosch Climate. Благодарение на своя обучителен център разположен в София, Bosch дават възможност на инсталаторите да преминат през продуктово и техническо обучение директно при произовиделя. Тази подкрепа, както и отлично организираната сервизна мрежа бързо предвижват фокуса на инсталаторите към продуктите с марка Bosch.

Всички климатични системи Bosch Climate се предлагат инверторна технология, която непрекъснато приспособява  работата на устройството към текущите нужди, което пряко влияе върху консумацията на енергия. Бърз поглед на предлаганите модели ни информира, че от Bosch залагат на най-новите технологии, като висока енергийна ефективност, екологичен хладилен агент R32 и WiFi управление.

Bosch Climate 3000 е базовата серия на производителя, като предлага енергиен клас А++ в режим охлаждане и А+ в режим отопление. Climate 3000 може да отоплява дори при външна температура от -15°C, което го прави подходящ за целогодишно използване.

Bosch Climate 5000 е лесен за използване с още по-добри характеристики и изключително ниско потребление в режим на готовност (standby). Серията Climate 5000 може да се използва дори за охлаждане на сървърни и технически помещения, защото може да охлажда дори при външна температура -15°C. Производителят е надградил тази серия с биофилтър и филтър за студена катализация, които подобряват качеството на въздуха в помещението.

Bosch Climate 6001 е сред най-добрите климатици на пазара. Енергиен клас А+++ в режим охлаждане и А++ в режим отопление са сред предимствата на тази серия.  В допълнение към високата ефективност Climate 6001 предлага и разнообразие от функции за комфорт: те включват High Density филтър, Фотокаталитичен филтър, Bio филтър (HEPA), Йонизатор, Самопочистване, Функция Follow Me и опция за управление през смартфон.

Bosch Climate 8000i предлага атрактивен дизайн и избор от няколко цвята. Моделите предлагат уникална система за разпределяне на въздуха Coanda – чрез ефекта Coanda студения въздух се отвежда по тавана далеч в помещението, което предотвратява образуването на въздушни течения, а топлия въздух се спуска по пода. 

Етикети: Климатици Bosch; Bosch Climate 3000; Bosch Climate 5000; Bosch Climate 6001; Bosch Climate 8000i