Дневен хороскоп за 09 май 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
248
Добави коментар

08 лунен ден, Луна в Лъв. Луната транзитира през последните градуси на Лъв и ще усили нашата амбиция, честолюбие в пъти. Същевременно ще се изправяме пред вид истини, такива, каквито са и със съответните последици.

Не всичко, което видим ще ни хареса, но ще е реалистично, приоритетно- кои от бъдещите ни планове могат да се сбъднат, кой ни подкрепя, кой застава срещу интересите ни.

Под въздействие на случващото се част от страстите и чувствата могат да охладнеят.

Сами можем да си сложим вид спирачки или те ще се явят в лицето на външни обстоятелства, определени хора и т.н.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни фигури няма да е лесно и като цяло- не можем да разчитаме на кай знае какво разбиране от околните, напротив, преобладават изискванията,  понякога и вид безкомпромисност…

Миналото ни достига по някакъв начин, но добрата новина е, че сме здраво стъпили на земята, придържаме се към факти и т.н….

Овен, Лъв, Стрелец– днес по различни поводи ще бъдете изправени пред равносметки и от рода на- на кого и в каква степен можете да разчитате, с кого гледате в една посока. Може чувствата и страстите ви да бъдат охладени под въздействие на случващото се, разяснителни разговори или новини, които ви действат изстудяващо, приземяващо, мобилизират ви да отстоявате мнението и интересите си. Може да ви се налага да се доказвате над обичайното в колектив…Минали и неразрешени въпроси от миналото може да напомнят за себе си, а сега да ги насочите в по-подходяща за вас посока, защото влияете на тенденциите над средното ниво.

Телец, Дева, Козирог– може да ви се налага да балансирате над обичайното между текущи и лични приоритети. От една страна може да ви занимават приоритети, които ви занимават с дом, семейство, нещо индивидуално, натрупано във времето и което извежда ежедневието извън обичайния ритъм. Вероятно ще е по-добре за вас да следвате естествения ритъм на ежедневието, без да се претоварвате, така че да не пропускате шансове, да реагирате на предизвикателства и да се предпазите от пренапрежение. Ако е възможно- дайте си почивка, отложете по-важни ангажименти…

Близнаци, Водолей, Везни– днес може да ви се налага да водите разяснителни разговори, появяват се хора или обстоятелства, които ви провокират в тази посока. Повечето от вас ще реагират безкомпромисно, ще погледнат на обкръжението си от един друг строг, но и реалистичен ъгъл. Осветяват се важни за вас връзки, лични и делови. Стари и неразрешени теми може да се възобновят, но в повечето случаи- това ще бъде провокирано от вас самите, в повечето случаи това ще определи крайния резултат.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен от множество ангажименти, част от които може да ви натоварват над обичайното. В оптимален случай- може да наваксате с пропуски от миналото, да се справите с ангажименти, които са изостанали. Ако има нещо, което препятства делата ви, реализацията ви, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да е повод да се справите. Подходящо време да се освободите от онова, което препятства успехите ви- финансови и не само. Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и добре премислени. Все пак е подходящо да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, ако има такива, ще ги идентифицирате или подобни равносметки- ще бъдат доста реалистични…