Илон Мъск бил много палав, забърка се в секс скандал

1
250
Добави коментар
cvetelinah
cvetelinah

И зданието Business Insider първо съобщи за случка между Илон Мъск и стюардеса от 2016 г. Дамата е била част от кабинния персонал на бизнес самолета на SpaceX. По време на полет преди 6 години, Илон Мъск е показал на стюардесата възбудения си член, направил още нещо без нейно разрешение, а след това в неприлични текстови съобщения й е предложил да й купи кон.

Стюардесата е съобщила за поведението на Мъск на основаната от него компания SpaceX, която през 2018 г. е изплатила на стюардесата $250 000 в извънсъдебно споразумение, срещу което да получи мълчание по темата.

Илон Мъск отбеляза хеттрик на стойност $23 милиарда

За случката изданието се позовава на декларация, подписана от приятел на стюардесата, целта на която е била да се подкрепи нейното твърдение. Подробностите в тази история са взети от въпросната декларация, както и други документи, включително имейл кореспонденция и други записи, споделени с Insider от приятеля.

Историята набила скорост, след като Илон „Рамбо” Мъск се закани в Twitter, че „ще има кръв”.

Looking for hardcore streetfighters, not white-shoe lawyers like Perkins or Cooley who thrive on corruption.There will be blood.
— Elon Musk (@elonmusk) May 20, 2022

Николас Карлсън, главен редактор на Business Insider, заяви пред CNN Business, че стои зад екипа си, който винаги се позовава на „надеждни източници”. Той заявява, че Мъск и SpaceX се отрекли твърденията, но не са отрекли, че са платили $250 000 по споразумение със стюардесата.

Подробности за набиращата скорост сага четете на новия автомобилен сайт CarMarket.bg

Редактор:
Пламен Георгиев

Илон Мъск
SpaceX
секс скандал