Дестилатори за солвентни на Irac srl

0
2918
Добави коментар
maznio007
maznio007

Системи за дестилиране на солвенти на Irac srl са подходящи за регенериране на замърсители, които съдържат мастила, масла, пигменти и смоли. Резервоарите на системите за рециклиране се изработват от неръждаема стомана и имат голям котел за постигане на добра скорост на изпаряване на солвента. Това позволява бърз и безопасен цикъл на дестилация.

Дестилатори за солвентни на Irac srlСистемите с вместимост до 200 л. използват термоустойчиви IRSAC торби на топлина и разтворители . Те помагат операторът на машината да не е в пряк контакт с разтворителите и/или остатъци от дестилация, тъй като торбата IRSAC е устойчива както на високи температури, така и на химическото действие на разтворителите.

При автоматизираните дестилатори за солвенти отпадъчния продукт се събира в отпадъчни варели. Системите на Irac srl. Могат да бъдат доставени в съответствие с противопожарните изисквания ATEX EX II 3G подходящи за инсталиране в Зона 2, или ATEX II 2G EX (взривозащитени опасни зони) Зона 1.

Дестилатори за солвентни

Полихром Сервиз могат да предложат подходящо решение, съобразено с нуждите на печатниците или други индустриални производства. Дестилаторите за солвенти започват с вместимост от 10 л. до напълно автоматизирани системи.