Стойчо Младенов скочи на Гриша Ганчев: Управлява ЦСКА все едно е в Ловеч!

3
2814
Добави коментар
mukas12
mukas12

Искам единен ЦСКА преди да си отида от този свят. Това коментира в епизод 28 на подкаста „За спорта без клишета“ новият оперативен директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул стана част от ръководството на тима, който играе домакинските си мачове на стадиона в Бистрица, и разбуни духовете сред „червените“ фенове. Младенов веднага бе заклеймен като „предател“ от част от запалянковците на ЦСКА, но самият той твърди, че не е имал друг избор, тъй като на „Армията“ е бил употребен и захвърлен.

Winbet – победата е емоция! (18+)

„В ЦСКА винаги е съществувала една мистика, тайнственост. Имаше (преди) една последователност в политиката на ЦСКА, всички ръководители я спазваха. На най-добрите и заслужили футболисти даваха възможност да продължат да работят в системата на ЦСКА, докато сега се получава обратното – употребяват ни и ни захвърлят. И ни принуждават да взимаме такива решения, каквото взех и аз. Гриша Ганчев управлява ЦСКА по модела, по който ръководеше Литекс в Ловеч. Но има много голяма разлика между двата клуба“, каза Младенов пред bTV.