Достъпни часовници Tissot: Бюджетни опции без компромис в качеството

839
Добави коментар
Иван Тимов

Tissot е швейцарска марка часовници, която съществува от 1853 г. Те са известни със своята прецизност и точност, както и с отдадеността си към качеството. Въпреки това, с много марки луксозни часовници идва и солидна цена. Като се има предвид това, марката предлага и гама от достъпни модели, които осигуряват страхотна стойност за парите. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите достъпни Tissot часовници на пазара.

Gentleman Powermatic 80 Silicium

Gentleman Powermatic 80 Silicium е елегантен и модерен модел, който предлага страхотна стойност за цената си. Има 40 мм корпус от неръждаема стомана с черна кожена каишка и черен циферблат, със сребристи стрелки. Задвижва се от произведен в Швейцария автоматичен механизъм и има резерв на мощност до 80 часа.

Tissot PR100 Sport Chic

Това е универсален и елегантен часовник, който може да се носи както за ежедневни, така и за официални поводи. Има 36-милиметров корпус от неръждаема стомана с гривна в сребрист цвят и бял циферблат със стрелки в сребрист цвят. Часовникът се задвижва от швейцарски кварцов механизъм, като е водоустойчив до 100 метра.

Tissot Everytime Swissmatic

Tissot Everytime Swissmatic е минималистичен и стилен часовник, който предлага страхотна стойност за цената си. Има 40 мм корпус от неръждаема стомана с черна кожена каишка и черен циферблат със сребристи стрелки. Часовникът се задвижва от произведен в Швейцария автоматичен механизъм и има резерв на мощност до 75 часа.

T-Classic Carson

Tissot T-Classic Carson е класически и вечен представител, който може да се носи за всеки повод. Има корпус от 40 mm от неръждаема стомана,  с черна кожена каишка и циферблат в сребрист цвят. Часовникът се задвижва от швейцарски кварцов механизъм и е водоустойчив до 30 метра.

Le Locle Powermatic 80

Tissot Le Locle Powermatic 80, е изискан и елегантен, предлагащ страхотна стойност за цената си. Има 39-милиметров корпус от неръждаема стомана с черна кожена каишка и циферблат в сребрист цвят, както и стрелки в сребрист цвят. Той се задвижва от произведен в Швейцария автоматичен механизъм и има резерв на мощност до 80 часа.

Ако Tissot е вашата марка, то някои негови модели, бихте могли да откриете на VIP-Watches – часовници

В заключение, марката предлага гама от достъпни модели, които осигуряват страхотно съотношение цена-качество, без да правят компромис с качеството. От класическия T-Classic Carson – до модерния Tissot Everytime Swissmatic, има часовник за всеки. Независимо дали търсите ежедневен или официален, Tissot ще ви подсигури.