Горещи предложения за любителите на спортните залози

924
Добави коментар
Иван Тимов

Въпреки че клубният сезон във футбола е към своя край, това не означава, че играта ще спре. Това няма как да се случи, тъй като дори и в Европа царят на спортовете да излиза за кратко във ваканция (и то не навсякъде и на всички нива), то в други части на света топката продължава да се търкаля, да лети и да търси своя път към мрежата. Затова и любителите на прогнозите все така търсят горещите предложения на букмейкърите. А с оглед на актуалния дебют на пазара именно в края на клубната кампания 7sport разкрива какви бонуси предлага Elitbet.

Става дума за най-новия лицензиран оператор на българската сцена на онлайн залозите. Компанията стартира съвсем наскоро и от самото начало направи впечатление с модерно, добре изглеждаща и бързо работеща платформа. И е естествено офертите на Елит Бет да са сред най-интересните за играчите. Трябва да отбележим, че има бонуси както за специалистите на спортните предвиждания, така и за почитателите на различни казино игри. А иначе стартовото предложение на оператора е за 100 процента добавка с максимална стойност 100 лева – това означава, че при такъв депозит сумата за залози се удвоява. Двойно по-голяма пък може да стане печалбата при успешна колонка, която включва 15 или повече селекции. Това е майсторска игра, но пък и наградата си заслужава.

Кои събития привличат вниманието в края на сезона?

Не е късно средства от актуален Елит Бет бонус да се използва за горещите футболни събития до края на кампанията. Все пак остава да се изиграят финалите в европейските клубни турнири, а това е кулминацията на международно ниво. Естествено, топ събитието е финалът в Шампионската лига между Манчестър Сити и Интер. Мачът за трофея на 10 юни в Истанбул ще определи носителя на трофея в топ надпреварата в световен мащаб. А любителите на прогнозите очакват специални предложения и със сигурност ще получат такива.

Иначе след последните кръгове от клубните шампионати и след финалите на трите турнира под егидата на УЕФА отново има какво да привлича вниманието на публиката. Това са мачовете на националните отбори, които ще влязат във втори етап от европейските квалификации. Разбира се, не трябва да забравяме и финалната четворка в Лигата на нациите, която ще бъде централното събитие във футбола на междудържавно равнище.

Но защо говорим само за футбол?

Ритането на топка може и да получи известна ваканция в професионалната си версия в Европа. Това не означава, че за спортните фенове няма други видове развлечения, когато настъпи лятото. Та тогава е времето за определяне на шампионите в два от турнирите в Големия шлем в тениса – Ролан Гарос и Уимбълдън. Свикнали сме да свързваме юни и с мачовете на националния отбор по волейбол, като и сега ще бъде така, а в по-широк смисъл любителите на предвижданията ще получат широк избор от възможности с двубоите от Лигата на нациите. В баскетбола остава да бъде определен шампионът в НБА, но не е само това. Сезонът във Формула 1 навлиза в своя разгар, като се очертава този път да бъде по-непредвидим. Има и още много други събития, така че не всичко се свежда до футбола.