Как е по-бързо и удобно да се играе през телефон?

616
Добави коментар
Иван Тимов

Залозите онлайн стават все по-популярни и достъпни напоследък, включително и през мобилните устройства. Вече няма нужда да се ходи до букмейкърски пункт или игрална зала, за да може познавач на футболни прогнози или любител на хазартна тръпка да играе в опит да спечели нещо. Изваждаме телефона и с няколко докосвания можем да направим това, което сме намислили.

Но как е по-бързо и удобно да се играе – като се използва браузър на устройството или през специална апликация, разработена от съответния букмейкър? Могат да се срещнат различни мнения, като някои предпочитат да не свалят софтуер и да влизат през мобилна версия. Но пък от друга страна модерното Бетано приложение за телефон е отличен пример за това как този начин на игра наистина е по-комфортен за потребителите.

Разбира се, говорим за букмейкър, който беше отличен в редица категории на международно ниво, и то съвсем наскоро. И това че предлага отлична работеща мобилна апликация не е изненада. Благодарение на нея клиентите на този оператор могат с едно докосване да видят какви са актуалните оферти, кои събития се случват в момента и какви залози се предлагат за тях.

А не на последно място – бързо се проверява и дали случайно нямаме печалба от предвиждане, което сме направили преди няколко седмици и сме забравили. Също толкова скоростно се осъществяват и транзакции, независимо дали става дума за зареждане на сметката или за теглене на печалби. За последното ще трябва да изчакаме потвърждение от букмейкъра, но можем да изпратим самото искане буквално с няколко натискания на тъчскрийна.

А можем ли да гледаме на живо големи спортни събития?

Ето още един бонус, който откриваме в качествено работещото мобилно приложение, каквото е това на Betano. Това е един от букмейкърите, които дават възможност на своите клиенти да наблюдават на живо някои от най-важните събития в света на футбола, тениса, баскетбола, моторните състезания и т.н.

Вярно е, че това може да се осъществи и през сайта на оператора, респективно през мобилната му версия, когато боравим с телефон. Но пък вече споменахме колко по-бързо и удобно е да се действа с апликация, това важи и за преките предавания. А тяхната резолюция обикновено е такава, че е добре да се гледат именно през мобилното устройство. Ако ги пуснем през компютъра, няма как да запълним целия екран, тъй като в това отношение това са възможностите, които се предоставят на клиентите.

А има ли нещо опасно в това да се свали и инсталира такъв софтуер? Вярно е, че ако имаме телефон с операционна система Android, той ще “изпищи”, че се опитваме да изтеглим програма с непознат произход. Това е така, защото политиката на Google изключва всякакви апликации с директна връзка към хазарта и затова не ги разпознава и устройството. Но ако Бетано приложение се сваля от официалния сайт, няма повод за притеснения. Това принципно важи и за всеки легален букмейкър, който е разработил съответния mobile app.

И все пак да обърнем монетата от другата страна и да кажем, че може да има и отрицателна страна. Именно постоянният достъп до платформата може да провокира неконтролируемо стремеж за постоянни залози, а това да доведе до сериозни последици. Затова и реномираните оператори в бранша се опитват да прокарват идеята за отговорна игра, а като цяло са предвидени и механизми за ограничаване на тези, които не могат да владеят достатъчно хазартния си импулс.