Риана пусна новата линия на марката си за бельо с провокативна фотосесия

318
Добави коментар

Няма съмнение, че певицата Риана обича да е в светлината под прожекторите и не изпитва притеснение от това. Когато беше бременна с първото си дете, тя непрестанно се появяваше по различни светски изяви и приеми в оскъдно и екстравагантно облекло, което не оставяше нищо на въображението. От този момент стана ясно, че Риана няма никакво намерение да крие бременния си корем, а дори напротив – звездата показваше този магичен период в живота на всяка жена при всеки удобен момент.

След като се разбра, че Риана очаква второто си дете, ситуацията не се промени, тъй като тя продължи да подбира разголени и ефектни дрехи както в ежедневието си, така и на официални събития. Красавицата изненада феновете си с няколко кадъра, част от фотосесия по повод новата линия на нейната марка за бельо Savage X Fenty. 

На снимките Риана е в надпреднала бременност, но това само я кара да излъчва женственост и увереност, типичини за изпълнителката. Под публикациите се изсипаха стотици коментари и комплименти за страхотните снимки и дързостта, която тя демонстрира.