Задържаха манекенката Джиджи Хадид за притежание на канабис

525
Добави коментар

Глобиха Джиджи Хадид с 1000 каймански долара след нейния арест за притежание на наркотици. Тя е била заловена на Каймановите острови на 10.07.23 г., като с нея е била нейна близка приятелка – Лия Маккарти.

По актуални данни на местните власти, жените са арестувани, тъй като са внесли марихуана и някои приспособления, които се използват за тяхната употреба. Красавиците са кацнали на островите с частен самолет от Съединените американски щати. Още при кацането им униформени са проверили багажа им, когато са намерили и въпросното количество наркотично вещество.

На 12. 07.23 г. двете се явяват пред органите на реда на Каймановите острови. Прокуратурата е повдигнала две обвинения – за внос на наркотик и за внос на приспособление. Маккарти и Хадид са признали вината си. Властите са им наложили санкция, но въпреки това те няма да получат присъда.

Мениджър на манекенката съобщава, че въпреки неприятната ситуация, тя успява да се забавлява. В допълнение се съобщава, че въпросният канабис е закупен по напълно легален начин от Ню Йорк, като Хадид дори притежава разрешително.

Джиджи Хадид стартира своята професионална кариера на модел преди 2 години. До момента е била лице на световни марки, като например „Шанел“ и „Версаче“. Има повече от тридесет заснети снимки за корицата на списание „Vogue“.