Мик Джагър празнува своята 80-годишнина

595
Добави коментар

Фронтменът на „Ролинг стоунс“ Мик Джагър отблезва своя 80-ти рожден ден на днешната дата, предават местни агенции. Музикантът все още не изневерява на емблематичния си стил и държи да запечата празника си по подобаващ начин, организирайки грандиозен купон в югозападната част на Лондон.

През годините Джагър беше определян като секссимвол и провокатор, тъй като пред всичките години, в които е прекарал на сцената, той винаги успява да привлече светлината на прожекторите към себе си както с външен вид, така и с нестандартната си и отличаваща се визия и сценични танци.

Припомняме, че Джагър взе участие в турнето на групата, което се състоя заради 60-годишнината от създаването на „Ролинг стоунс“. То приключи през 2022 г., но за съжаление с отсъствието на Чарли Уотс, който изгуби живота си през 2021 година.

Към момента музикантът е в страхотно здравословно състояние, но въпреки това преди около пет години той се подложи на сърдечна интервенция, от която се възстанови изключително бързо, благодарение на диети, строг режим, витамини и значителен прием на плодове и зеленчуци. За това говори и невероятната му фигура, която остава все така стройна.

Мик Джагър е свързан и с много медийни скандали, свързани с наркотични вещества и неконтролируемо поведение в миналото, но днес той се счита милионер, а състоянието му възлиза на близо 310 млн. британски лири.

Групата „Ролинг Стоунс“ е популярна и разпознаваема по целия свят десетилетия наред. Самият Мик Джагър е роден на 26.07.1943 година. Семейството му не е богато. Още от ранна детска възраст става ясно, че той ще се подвизава в музикалния бранш.