Водолаз от Америка извади огромен диамантен пръстен от дъно на езеро

555
Добави коментар

Водолаз от Америка успя да открие и впоследствие да извади на повърхността голям годежен пръстен с диамант от дълбоките води на езеро. Бижуто беше върнато на своята притежателка. Авантюристът Майкъл Пели отдавна се гмурка, за да търси отдавна изгубени вещи във водоеми. Целият процес той публикува в свой канал в YouTube, а псевдонимът му е „Mike the Waterman“. Оказва се, че мъжът е откривал мобилни устройства, различни часовници и много бижута.

Преди седмици той е бил ангажиран от жена в щата Калифорния, която го е помолила да извади нейния изгубен пръстен, изгубен в дълбоко езеро.

Пели споделя, че акцията е била изключително трудна поради дълбочината на езерото, а видимостта на дъното е била силно ограничена. За да успее да открие красивото бижу той е употребил металотърсач, пригоден за ползване под вода и фенер. Наложило се е да почисти морското дъно от пръчки и не след дълго е забелязал блестящия пръстен.

Пели оказва помощ на хората безплатно, но въпреки това почти всички му оставят бакшиш в края на свършената работа. Той искрено вярва, че по този начин работата му става още по-полезна и добавя, че обича заниманието си, без значение дали ще получи възнаграждение.