Съпругът на певицата Бритни Спиърс иска съпружеска издръжка

434
Добави коментар
Галя Георгиева
Галя Георгиева

Бритни Спиърс и нейният съпруг Сам Асгари са сложили край на своите отношения преди около три седмици. Мъжът ще иска да получава съпружеска издръжка, както и да бъдат заплатени всички хонорари на наетите от него адвокати. Информацията стана ясна от молбата за развод, която Асгари подава в съда в Лос Анджелис.

Бракът между тях е продължил едва четиринадест месеца, а причина за раздялата им се оказват непреодолими различия. Асгари се надява да получи финансова подкрепа след края на брака си с популярната изпълнителка. Известно е, че двамата нямат общи деца.

Според представители на Сам, той винаги е оказвал подкрепа на Спиърс и въпреки всички и занапред ще продължи да го прави. Към момента няма отговор от мениджъри и екипа на певицата, която не е коментирала пред медиите развода си.

Бритни Спиърс сключи брак със Сам Асгари през 2022 година. На тържеството имаше звездни гости и певци. За съжлание двамата обявиха, че са избубили бебе точно през тази година, един месец преди да се състои тяхната сватба.