Един от доставчиците на Alphawin представя впечатляващо портфолио

632
Добави коментар
Полина Йорданова
Полина Йорданова

CT interactive, лидер в онлайн игрите, базиран в България и един от доставчиците на Alphawin ще представи пълното си портфолио по време на тазгодишното издание на SBC Summit, което ще се проведе в Барселона в края на септември.

На събитието ще се представят над 350 компании и се очаква да присъстват повече от 15 хиляди професионалисти от сферата на спортните залози, казино игрите и свързаните с тях технологии за сигурност и плащане, както и експерти от областта на медиите и маркетинга.

Българският бранд ще демонстрира най-новите си слотове, включително любимите на много играчи The Oldest Oak, Fruits и Sweets. Заедно с тях ще бъдат показани и други знакови игри. Компанията ще предложи и два ексклузивни джакпота – Hot Luck, прогресивен джакпот на 3 нива и Mistery Jackpot, който предлага допълнителни награди.

„По време на изложението в Барселона, посетителите ще могат да видят най-новите продукти в света на онлайн гейминга. Това, което ще представи CT interactive е резултат от дългогодишния опит на експертите ни в сферата. Всички участници ще могат да видят последното поколение на технологиите, които печелят награди на престижни церемонии.“ казва Лъчезар Петров, изпълнителен директор на компанията.

Компанията разполага с над 200 игри и е сертифицирана на 18 пазара, а продуктите им са добре познати в над 1500 онлайн казина.

Alphawin, една от най-новите български платформи, наскоро включи в каталога си цели 16 игри от доставчика.

Сред тях са емблематичните слотове Fire Egg и Doctor Weinstein, както и популярните с невероятната си графика Hyper Cuber и Trеsure hunt.

Разбира се, игрите включват безплатни врътки и бонуси, а популярността им доказва, че и в България може да се разработват гейминг продукти на световно ниво.