10 съвета как да бъдете по-атрактивен за жените

618
Добави коментар
Виктория Енева
Виктория Енева

Не само жените, мъжете също искат да са секси и атрактивни за противоположния пол. Вижте 10 съвета, които ще ви поведат в правилната посока.

10. Пуснете си брада

Ако никога преди не сте опитвали да си пуснете брада, време е да опитате. Някои мъже изглеждат наистина зашеметяващо с окосмяване по лицето и никога не знаете дали сте в тази категория, докато не опитате.

Освен това брадата може да ви помогне да прикриете малко мазнини около брадичката и да ви придаде хубав вид.

  1. Подобрете тялото си

Не е нужно да бъдете като Дуейн Джонсън, за да привличате жените, но ако сте леко отпуснати, няма да навреди да стегнете малко нещата. Опитате да тренирате три или четири пъти седмично. Това може да бъдат и просто леки упражнения за не повече от 30 минути. Не само ще станете по-привлекателни с времето, но и тялото ви ще ви благодари.

Опитайте да подобрите и начина си на обличане. Инвестирайте в хубави дрехи и купете модерни аксесоари като часовник или гривна.

  1. Накарайте я да се смее

Попитайте жените какво искат най-много от един мъж и мнозинството вероятно ще кажат „чувство за хумор“. Жените харесват забавни мъже, те искат да се усмихват, когато са около вас.

Научете няколко шеги и не се страхувайте да бъдете глупави около нея. Никоя жена не иска сериозен мъж през цялото време, така че се отпуснете.

  1. Носете слънчеви очила

Слънчевите очила правят повече от това да ви карат да изглеждате секси. Те предпазват очите и кожата от вредното въздействие на слънцето. Фините линии и бръчки е по-малко вероятно да бъдат ясно изразени, ако носите слънчеви очила редовно в горещините.

  1. Повдигнете брадичката си нагоре

Проучванията са установили, че лекото повдигане на брадичката ви всъщност ви кара да изглеждате по-секси. Факт! Работата с това е, че накланянето на брадичката ви кара да изглеждате по-високи. Жените естествено гравитират към момчета, които са по-високи от тях, така че дори и да сте по-нисък, пак може да бъдете секси – никакъв проблем.

  1. Подобрете кожата си

Всеки мъж се нуждае от комплексна грижа за кожата. Трябва да се грижите за кожата си поне веднъж дневно, като използвате овлажнител и ексфолиант, за да запазите кожата си млада.

  1. Носете червено

Червеното е цветът на романтиката. Това е и цветът, който трябва да носите, ако искате жените да ви обърнат внимание. Проучванията показват, че жените възприемат мъжете, облечени в червено, като такива с по-висок статус и с по-голяма вероятност да правят пари. Така че добавете няколко червени ризи в гардероба си.

  1. Бъдете мили

Бъдете учтиви и честни на вашата среща. Не бъдете груби. Бъдете джентълменът, за който си мечтае всяка жена.

  1. Вземете си куче

Ето един експеримент, който можете да опитате. Вижте колко търсения получавате със снимки само на вас. След това вижте колко получавате, когато имате куче на снимката с вас.

Жените обичат кучета. Освен това наличието на куче ще ви даде много дейности, на които да се насладите заедно – от туризъм до посещение на местния кучешки парк.

  1. Уверена поза на тялото

Искате да покажете увереност на половинката си – тогава не се прегърбвайте. Никой мъж не е по-секси от уверения мъж. Запомнете това!