Секси музика: проучване разкрива най-предпочитаната музика в спалнята

508
Добави коментар

Кой е най-популярният жанр музика за секс? Кой е най-популярният изпълнител за „настроение“? Колко хора носят слушалки по време на секс? Сега ще разберем.

Новo проучване разкрива музикалните предпочитания на хората по време на секс, а се оказва, че хората, които слушат музика докато правят секс са по-удовлетворени от сексуалния си живот и практикуват това занимание по-често.

Проучването включва над 1000 души.

47 % от тях казват, че редовно слушат музика по време на секс, 68 % от слушащите музика смятат, че тя намалява тревожността относно представянето, а 63 % смятат, че музиката значително удължава заниманието.

Хората, които слушат хип-хоп/рап по време на секс издържат най-много (31 минути), а тези, които слушат електронна музика издържат най-малко (27.2 минути)

След анализ на над 11 хиляди песни в Спотифай, които включват думички, свързани със секса, както и „специализирани“ плейлисти,  се установява, че поп музиката е най-популярна в леглото, следвана от рап/хип-хоп, а на трето място е R&B/соул.

Най-популярна песен за спалнята пък е ‘ Super Freaky Girl’ на Ники Минаж.

Тhе Weeknd са следващи по популярност, като заемат цели три места.

Сред най-популярните изпълнители за спалнята отново са The Weeknd, следвани от Kanye West  и Deftones на трето място, като Deftones са най-популярната метъл група за секс.

Проучването продължава с малко по-специфични теми.

Хора, които имат различни фетиши и тези, които редовно участват тройка в спалнята, признават, че по-често слушат хеви метъл.(72 % и 54 %)

Хората, които предпочитат секс за една нощ харесват фолк музика, хората, които плачат по време на секс ( и аз съм изненадана) обичат реге. Хората, които обичат да правят секс на публични места харесват хип-хоп.

Притеснително е, че 3 % от анкетираните признават, че носят слушали по време на секс, но кои сме ние да съдим креватните предпочитания на другите?

Източник: Euronews