Павел Виданов плаши Калоян Стоянов с Любо-Симеонов-Чука

11
Добави коментар
bobolino72
bobolino72

Младият бранител на ЦСКА Павел Виданов заплаши с побой един от началниците в клуба Калоян Стоянов – Цимбика. Виданов твърди, че директорът на стадион „Българска армия“ е организирал побоя над съотборниците му в ресторант „Окото“ и се заканва да спретне вендета, пише Уикенд.Във вторник следобед Виданов се обадил на мениджъра си Лъчезар Танев и обявил, че напуска клуба заради Калоян Стоянов. „С този лично Любо Чука ще се разправя! Вече съм информирал Любо и на тази мутра Калоян ще му се стъжни животът“, заплашвал началника си футболистът.Любо Симеонов-Чука е спряган за един от предводителите на наказателната бригада на Христофорос Аманатидис – Таки. Виданов и съотборникът му Иван Иванов не крият близкото си приятелство с него.

Мениджърът Лъчезар Танев потвърди, че Виданов е бил репресиран от човек от управата на ЦСКА, но не поиска да съобщи, че това е бил Калоян Стоянов. „Това е най-срамният ден в историята на ЦСКА! Та това е организиран побой над футболисти на клуба.Най-лошото е, че сред биячите е имало хора, свързани с настоящата власт в ЦСКА. Скандално е!“, казва Лъчо Танев.

Както е известно група от шестима неизвестни нападатели нахлули в ресторанта и се насочили към футболистите с обиди и заплахи. Край масите чакали за срещата Иван Караджов, Иван Иванов, Павел Виданов, Кирил Котев, Светослав Петров, Йордан Тодоров и Тодор Тимонов, отстранени ден по-рано. След появата на наказателния отряд се стигнало до скандал и шамари за футболистите, но сериозен бой бил избегнат. Някои от играчите отвърнали на обидите, също говорели на висок глас, без да налитат на бой. Като умиротворител се намесил и шефът на стадиона Калоян Стоянов, пристигнал малко след екшъна и нахлул в заведението да гаси “искрата” на боя в “Окото” . Според мнозина най-вероятно побойниците са фенове, озверели срещу любимците си.Към 13,30 ч се появил и собственикът на ресторанта, голям фен на ЦСКА.Футболистите също не са подали жалба за случката, няма разследване, задържани или арест.